Η ευχή του μικρού Γιώργου μας εκπληρώθηκε τα Χριστούγεννα σε έναν χώρο ονειρεμένο, όπου «όλα μπορούν να συμβούν»!

Η μυϊκή δυστροφία από την οποία πάσχει έχει καταστήσει περιορισμένες τις κινήσεις του. Όμως, ο Γιώργος έχει βρει τον τρόπο να ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και μαγικά με τη βοήθεια του… Fortnite! Αυτό το φανταστικό παιχνίδι είναι η διέξοδος του μικρού μας από τη σκληρή του καθημερινότητα. Η μεγάλη αγάπη του για το παιχνίδι καθοδήγησε τρυφερά και σταθερά τη σκέψη του στον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να το έχει πάντα κοντά του: Ένα gaming laptop ήταν αυτό που θα έδινε τη λύση! Ο Γιώργος θα είχε το αγαπημένο του παιχνίδι πάντα κοντά του, εκεί, στηριγμένο στα πόδια του.

Θέλαμε, λοιπόν, να του δώσουμε μια γεύση από το πώς είναι στην πραγματικότητα αυτός ο φανταστικός κόσμος. Πήραμε τον μικρό μας από το χέρι και τον πήγαμε σε ένα μέρος όπου τα όνειρα δεν στερεύουν ποτέ… την Ονειρούπολη της Δράμας!

Ο Γιώργος δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι σε κάθε ένα θεματικό σπιτάκι βρισκόταν κρυμμένη… Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ! Κοιτούσε μαγεμένος γύρω του και απολάμβανε το στολισμένο τοπίο. Μπαίνοντας στο πρώτο σπιτάκι, βρισκόταν η πρώτη έκπληξη. Η πρώτη και η καλύτερη… το laptop του! Ο Γιώργος «έσκασε» ένα τεράστιο χαμόγελο κάτω από τη μάσκα. «ΝΑΙ!», μας απάντησε με ενθουσιασμό, όταν τον ρωτήσαμε αν είναι έτσι ακριβώς όπως το ήθελε.

Η βόλτα εκτυλίχθηκε με ακόμα περισσότερα κρυμμένα δωράκια που ολοκλήρωναν το gaming πακέτο. Αν μας ρωτήσετε ποια ήταν η καλύτερη στιγμή της ημέρας, θα σας πούμε ότι… Όταν ρωτήσαμε τον Γιώργο πόσο βαθμολογεί την ευχή του από το 1 μέχρι το 10, μας απάντησε φωναχτά «500!».

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή:

Κορίνα Τρικκαλιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος:

Ξενοδοχείο Κούρος, Ονειρούπολη, ΦΙΛΕΤΟ Restaurant, NTINOS, Βitdefender Greece, Craft Box, Myikona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!