Ο Γιώργος μας ήτανε από τα παιδία που η εκπλήρωση της ευχής του καθυστέρησε, λόγω της πανδημίας. Όλον αυτόν τον καιρό, ωστόσο, δεν έχασε την ελπίδα του και καρτερούσε την ημέρα που θα του ανακοινώσει η νεράιδά του ότι επιτέλους η μεγάλη μέρα είχε φτάσει.

Και τα χρόνια έγιναν μέρες, οι μέρες ώρες και οι ώρες δευτερόλεπτα! Ένα πρωινό του Αυγούστου, η στιγμή που περίμενε δύο ολόκληρα χρόνια έφτασε. Επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, με την οικογένεια του, και το μοναδικό τους ταξίδι στην Disneyland και το υπέροχο Παρίσι, την Πόλη του Φωτός είχε μόλις ξεκινήσει!

Ο χρόνος εκεί κυλάει διαφορετικά. Τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα, όταν περνάς τις πύλες. Έτσι ακριβώς ένιωσε και ο Γιώργος, πλησιάζοντας στο κάστρο της Disneyland. Παρελάσεις με πριγκίπισσες, ήρωες με υπερδυνάμεις, αγαπημένους χαρακτήρες από ταινίες …όλα ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια του Γιώργου, ξυπνώντας συναισθήματα πρωτόγνωρα!

Ο τρόπος με τον οποίο κοιτούσε την παρέλαση ήταν ασύλληπτος. Δεν πίστευε στα μάτια του όσα έβλεπε να συμβαίνουν. Πυροτεχνήματα, χρωματιστοί καπνοί που έβγαιναν από την κορυφή του κάστρου, άρματα, παιχνίδια που έπαιξε ήταν μερικά από τα πράγματα που συνεχώς μας ανέφερε κατά την επιστροφή του. Επισκέφθηκε και το πάρκο με τους ήρωες της Marvel, που τον ενθουσίασε περισσότερο από όλα, μια και γνώριζε όλους τους ήρωες.

Έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες με όλους τους αγαπημένους του ήρωες, τον φόρτισαν με ενέργεια οι αγκαλιές που έκανε μαζί τους και ένιωσε την ψυχή του να χαίρεται τόσο πολύ που καμία λέξη δεν μπορούσε να περιγράψει αυτό το πρωτόγνωρο αίσθημα!

Μπορεί να μη μας έστειλαν πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι τους, αλλά τα λόγια της μαμάς του μας τα έδειξαν όλα: «Ο Γιώργος είναι τόσο χαρούμενος. Θα ήθελα πραγματικά να ήμουν κοντά και να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά».

 θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή του Γιώργου!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!