Ένα απόγευμα, μια νεράιδα κι ένα ξωτικό εμφανίστηκαν στο σπίτι του Γιώργου, φορτωμένοι δώρα και γλυκά. Ο Γιώργος άνοιξε διστακτικά την πόρτα και αναρωτιόταν τι να ήταν όλα αυτά τα πακέτα! Φυσικά όλα προορίζονταν για εκείνον και μόνο!

Τα καλόκαρδα ξωτικά, με το γλυκό τους χαμόγελο, τον έβαλαν γρήγορα στο χαρούμενο κλίμα! Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το αγαπημένο του θέμα, τα Χριστούγεννα, και όλο έλεγε πόσο τον χαροποιεί η εορταστική αυτή περίοδος. Η μαμά του, μόλις είδε όλα τα δώρα και τα πακέτα, αναφώνησε γεμάτη χαρά. Αν και ντροπαλός, ο Γιώργος έδειξε τον ενθουσιασμό του όταν άρχισε να ανοίγει τα πακέτα. Φυσικά, οι νεράιδες δεν είχαν ξεχάσει να φέρουν όμορφα δώρα και στον αδελφό του, που τα άνοιξε χαρούμενος, ευχαρίστησε και πήγε να συνεχίσει το παιχνίδι του.

Ο Γιώργος εντυπωσιάστηκε από το «τεράστιο mousepad» και δε μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει. Γελώντας, λοιπόν, συνέχισε με τα υπόλοιπα πακέτα. Οι συσκευασίες των νεραϊδών ήταν φοβερές και με πολλές κορδέλες, και ο Γιώργος στην αρχή δεν ήθελε να σκίζει το χαρτί και άνοιγε τα δώρα σιγά-σιγά ώσπου η μαμά του, του είπε να τα σκίζει για να απολαμβάνει τα δώρα του αλλά και τη διαδικασία. Ανοίγοντας συνέχεια πακέτα, αλλά μη βλέποντας το laptop, άρχισε να αγωνιά και να αναρωτιέται.

Εκείνη την ώρα κάλεσαν  με βιντεοκλήση τη νεράιδα του, που ήταν μακριά και δε μπορούσε να βρίσκεται κοντά του, και τη μικρή φίλη μας, που για την ευχή του Γιώργου, εκτελούσε χρέη βοηθού νεράιδας. Μίλησαν μαζί του σχετικά με την ευχή του, τους έδειξε τα έως τότε δώρα του και τις ευχαρίστησε πολύ!

Συνέχισε να ανοίγει πακέτα. Ενθουσιάστηκε που είδε ότι είχε και ακουστικά και αναφώνησε: «Μα δεν έπρεπε να φέρετε τόσα πολλά!». Το επόμενο πακέτο έκρυβε τον εκτυπωτή του, κάνοντας τον Γιώργο να αναφωνήσει και πάλι: «Ουάου, έχει και εκτυπωτή;! Θα τον βάλω στο δωμάτιο μου!».

Στο τέλος άνοιξε το τελευταίο μεγάλο κουτί και ΝΑΙ, ήταν το πολυπόθητο laptop. Μετά από εκείνη την ώρα χαμογελούσε συνεχώς!!! Βγήκε πολλές φωτογραφίες με τα δώρα του και τότε είχε έρθει η ώρα της τούρτας. Όλοι μαζί, με τη μαμά, τον αδελφό του, το ξωτικό και την νεράιδα έσβησαν την τούρτα! Για το τέλος, του παρέδωσαν ένα ακόμη δώρο, την gaming καρέκλα  που θα απογείωνε την εμπειρία του παιχνιδιού του. Είχε περάσει η ώρα και τα ξωτικά έπρεπε να αποσυρθούν. Χαιρέτησαν όλοι, δέχτηκαν πολλές ευχαριστίες για ακόμα μία φορά και από τη μαμά του αλλά και από τοn Γιώργο και έφυγαν χαρούμενοι! Ο στόχος είχε επιτευχθεί. Ένα ακόμη παιδί έγινε ευτυχισμένο!

τους εθελοντές μας: Γιώργος Καραγάνης, Χαρά Μασιακού

τους χορηγούς σε είδος: Sweedom Patisserie, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!