Εύχομαι να αποκτήσω έναν gaming υπολογιστή – Γιώργος, 16, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Όταν οι αγκαλιές δε σταματούν, όταν τα μάτια ενός παιδιού λάμπουν από  ευτυχία, τότε ξέρουμε ότι σίγουρα έχουμε πετύχει το στόχο μας. Να προσφέρουμε δύναμη σε έναν ακόμα μαχητή μας. Έτσι και με το Γιώργο μας, έναν χαμογελαστό και κοινωνικό έφηβο, που από την πρώτη στιγμή μας εντυπωσίασε με το χαμόγελο και την ευγένειά του.

 

Η βαθύτερη επιθυμία του Γιώργου ήταν να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή, ώστε να μπορεί να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια. Αλλά και για  να «συνθέτει» μουσική, που επίσης αγαπάει πολύ. Όταν όμως ο Γιώργος μας εκμυστηρεύονταν την ευχή του, δεν μπορούσε ούτε καν να φανταστεί αυτά που είδε μπροστά τους την ημέρα της εκπλήρωσής της! Εκείνη την μέρα ο Γιώργος μας περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία, μαζί με την οικογένειά του. Οι νεράιδες και τα ξωτικά τα είχαν φροντίσει όλα – εκτός από τον τελευταίας τεχνολογίας gaming υπολογιστή, είχαν διαλέξει  και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για έναν σωστό gamer: ακουστικά, mousepad, ηχεία, μέχρι ένα πολυμηχάνημα εκτυπωτή-σκάνερ!

Ο Γιώργος άνοιγε ένα-ένα τα πακέτα και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη και η χαρά του μεγάλωνε. Ακόμα κι ένα επαγγελματικό σετ ζωγραφικής του έδωσαν, για να μπορεί να εξασκεί το αγαπημένο του χόμπι, όταν φυσικά δε θα ασχολείται στον υπολογιστή του.  Η μέρα της εκπλήρωσης της ευχής του θα του μείνει αξέχαστη. Πέρασε όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά του στο Internet Café παίζοντας videogames, έφαγε μαζί τους στο αγαπημένο του εστιατόριο και η ευχή του εκπληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ο Γιώργος είναι ένα παιδί που έχει ταλαιπωρηθεί στη ζωή του, και όχι μόνο λόγω της ασθένειάς του. Ωστόσο, δεν έχει χάσει λεπτό το χαμόγελο και την αισιοδοξία του. Αυτό το χαμόγελο και την αγκαλιά του, κρατάμε κι εμείς για φυλαχτό και του ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο δυνατός ώστε να γεμίζει και τους γύρω του με αισιοδοξία

θερμά την εταιρία Μπάρμπα Στάθης για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές: Ναταλία Θεοδώρου, Σοφία Καραπουλουτίδου, Ανδρέας Ψάλτης

τους χορηγούς σε είδος: Battlenet 3D Νάουσα, ζαχαροπλαστείο Τζέπος, Arttime, Μαρία Καρακίτσιου (φωτογράφηση), Παναγιώτης Μηνάς (ρύθμιση υπολογιστή)

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)