Ο Γιώργος πριν από πολύ καιρό γνώρισε πρώτη φορά τις νεράιδες του. Η ευχή του ήταν απολύτως ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή: ήθελε να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δυστυχώς, η κατάσταση της υγείας του ανέβαλλε πολλές φορές το ταξίδι αυτό.

Ο καιρός περνούσε, και ο Γιώργος περίμενε υπομονετικά να του επιτρέψουν οι γιατροί να ταξιδέψει για να εκπληρώσει την ευχή του. Και τότε, μια ακόμα αναποδιά εμφανίστηκε. Η πανδημία χτύπησε την πόρτα μας, και κατέστησε τα ταξίδια αδύνατο να πραγματοποιηθούν για πολύ καιρό ακόμα. Ο Γιώργος είδε, για μία ακόμη φορά, το όνειρό του να απομακρύνεται. Οι συνθήκες της ζωής του, όμως, είχαν αλλάξει, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση πως δεν ήθελε καμία περαιτέρω αναμονή. Η στιγμή του είχε φτάσει. Άλλαξε την ευχή του, και ζήτησε να αποκτήσει ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας.

Τα μαθήματά του είχαν γίνει πλέον ιδιαιτέρως απαιτητικά, όμως η βελτίωση της υγείας του έφερνε το μεγάλο στόχο της εισαγωγής στο πανεπιστήμιο ολοένα και πιο κοντά. Έξυπνος και προνοητικός, ήξερε πως ένας φορητός υπολογιστής θα ήταν ο καλύτερος σύμμαχός του από εδώ και πέρα. Όταν είπε στη νεράιδα του για την αλλαγή ευχής, ήταν πολύ συγκεκριμένος. Ήθελε έναν υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας, για να μπορεί να ανταποκρίνεται και στις πιο απαιτητικές εργασίες, και συνάμα φορητό, για να μπορεί να τον παίρνει παντού μαζί του.

Οι νεράιδες έπιασαν αμέσως δουλειά για να καταφέρουν να εκπληρώσουν την ευχή του όσο πιο σύντομα γινόταν. Άλλωστε ο Γιώργος είχε περιμένει αρκετά ήδη. Λόγω της καραντίνας, δυστυχώς, οι νεράιδες δε μπορούσαν να βρεθούν κοντά του, αν και το ήθελε και ο ίδιος πολύ! Αυτό είναι κάτι για το οποίο ο Γιώργος ανυπομονεί, να επιτρέψουν σύντομα οι συνθήκες να τις επισκεφθεί ο ίδιος στο ευχόσπιτό τους!

Όταν έλαβε τα κουτιά με όλα τα δώρα του, δε μπορούσε να πιστέψει πόσα είχαν κάνει για εκείνον. Δε του προσέφεραν μόνο το laptop που ζήτησε, αλλά και ένα σωρό περιφερειακά αξεσουάρ, βάση με ψύκτρα, ακουστικά, web camera, ποντίκι, backpack μεταφοράς και πόσα άλλα ακόμα. Ο Γιώργος απέκτησε ακόμη και γραφείο με ειδική καρέκλα, για να χωρούν όλα αυτά άνετα!

Η χαρά του ήταν απερίγραπτη! Το καλύτερο όμως γι’ αυτόν, ήταν η κάρτα που του έγραψε η νεράιδα του. Ένιωθε, όπως είπε, βαθιά ευγνώμων για όλα όσα έκαναν οι νεράιδες του για εκείνον, όλο το διάστημα της προσμονής του. Ως ένα παιδί με εξαιρετικό ήθος και παιδεία δε σταμάτησε λεπτό να εκφράζει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του για το έργο του Οργανισμού, και τη δύναμη που προσέφερε σε εκείνον αλλά και προσφέρει γενικά.

θερμά τις Γυναίκες Χωρίς Σύνορα για την υιοθεσία της ευχής

τους χορηγούς σε είδος: Intralink Logistics, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)