Όταν συναντήσαμε τον Γιώργο, δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου να καταλάβουμε τη μία και μοναδική ευχή του! Η επιθυμία του ήταν να περάσει χρόνο με το ίνδαλμά του, τον Toni Sfino. Η μεγάλη του αγάπη για τον Toni γεννήθηκε από τη χαρά που τον γέμιζαν τα βιντεάκια και οι παραστάσεις του! Έτσι, το να βρεθεί κοντά του ήταν το μόνο που ήθελε να κάνουν οι νεράιδες γι’ αυτόν.

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν πυρετωδώς και φυσικά, σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας. Η μεγάλη συνάντηση θα γινόταν στην αρχή πιο προσωπικά και μετέπειτα, με όλα τα φώτα της δημοσιότητας, όπως αρμόζει σε έναν σταρ σαν τον Γιώργο μας και όλα τα παιδιά ευχής. Στην επίσημη αυτή πρώτη γνωριμία, o Toni συνοδευόταν από την Νάγια και τη Λόλα, μέλη της ομάδας του και φυσικά αγαπημένοι του Γιώργου μας. Για τα δικά του μόνο μάτια και της οικογένειάς του, είχε την ευκαιρία να τον δει έτσι όπως πολύ λίγοι τον έχουν δει, περνώντας στιγμές μαζί του, συζητώντας περί ανέμων και υδάτων και γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον καλύτερα!

Μα, φυσικά, μέρα με τον Toni χωρίς χορό και τραγούδι γίνεται; Δεν γίνεται! Γι’ αυτό, λοιπόν, όλοι «σελωθήκαμε» και δώσαμε τη συνέχεια στη Drive-in συναυλία στη Γλυφάδα, όπου κυριολεκτικά ο Γιώργος μας διασκέδασε με την ψυχή του! Χόρεψε, τραγούδησε, γέμισε με όμορφες εικόνες, χαρά και ευτυχία. Οι αντιδράσεις του μιλούσαν από μόνες τους, χωρίς να πει ούτε λέξη. Η λάμψη στα μάτια του και η χαρά του θα μας συντροφεύει για πάντα! Ήταν αναμφισβήτητα πλέον και αυτός ένας International Playboy!

Το κλείσιμο της βραδιάς τον βρήκε πάνω στη σκηνή, δίνοντας το δικό του μοναδικό μήνυμα: «Κάθε πρωί όταν ξυπνάτε να ακούτε Τoni για να πηγαίνει καλά η μέρα σας και δεν θα χρειάζεστε πλέον βιταμίνες!»

θερμά τη L’Oréal Hellas για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Αγορογιάννη Φανή, Κοτζαμπασούλης Κώστας, Μπουσδούκη Μαρούλα,   Μωρίκη Μαρία, Πατούνης Χάρης, Σπανού Χρυσούλα, Τσιλίνη Μαριάννα, Χριστάκη Ζωή

τους χορηγούς σε είδος: Αirbnb, Daily deli, Domino’s Pizza, Myikona, Oasis Hotel, 2 Chefs Gastronomy, Sketiglyka.gr

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!