Ο Γιώργος μας είναι ένα πλάσμα γλυκύτατο και πολύ τυχερό! Οι δυσκολίες στην υγεία του εμφανίστηκαν όταν ήταν πολύ μικρούλης. Μα είναι ένας από τους πιο δυνατούς super ήρωες που έχουμε γνωρίσει και βγήκε νικητής. Κι όπως κάθε τρανός super ήρωας -ακόμη και ο πιο ισχυρός- έχει πάντα στο πλευρό του έναν «φύλακα», έτσι κι ο Γιώργος μας έχει δύο απίστευτους γονείς που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά του όσο έδινε τη μεγάλη του μάχη!

Στερήθηκε την επαφή με άλλα παιδάκια και το παιχνίδι και πέρασε μεγάλο διάστημα καθηλωμένος στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Μέχρι που συνάντησε τις νεράιδες! Πέρασε μαζί τους πολύ όμορφα, έπαιξαν, έκαναν μικρές κατασκευές και ο Γιώργος τους μίλησε για τους PJ Masks που είναι οι αγαπημένοι του ήρωες, και όσα πράγματα απολαμβάνει, όπως το κολύμπι και οι βόλτες με παιδικά ηλεκτροκίνητα οχήματα!

Η ευχή που τους εκμυστηρεύτηκε ήταν μια και μοναδική! Ένα καινούριο δωμάτιο με κρεβάτι, χαρούμενα χρώματα και αστέρια που αγαπά πολύ! Αμέσως το δωμάτιο μετρήθηκε και τα νεραϊδοξωτικά έβαλαν μπροστά όλη τους τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Μόλις είχαν μετακομίσει στο σπίτι αυτό και ένα νέο δωμάτιο θα έκανε τη μετάβαση σίγουρα πιο γλυκιά. Άρχισαν, λοιπόν, να καταφτάνουν στο σπίτι πολλά καινούρια πράγματα και ο μικρός μας δε μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και την αγωνία του!

Ώσπου ένα πρωί, φανερώθηκαν μπροστά του δύο νεράιδες με όμορφα φτερά και με το ραβδί τους τα έβαλαν όλα στη θέση τους! Σκόρπισαν χρώμα και φωτεινά αστέρια στους τοίχους και κράτησαν την πιο περίοπτη θέση για το κρεβάτι του που ήθελε οπωσδήποτε να μοιάζει με σπιτάκι!

Οι γονείς του τον παρακολουθούσαν συγκινημένοι να εξερευνεί το δωμάτιό του με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του και με μάτια που έλαμπαν! Οι νεράιδες, βέβαια, ήθελαν να σιγουρευτούν και τον ρώτησαν αν κάτι θα το ήθελε διαφορετικό. «Όχι, καλέ, μου αρέσει ακριβώς όπως είναι!», τους απάντησε και άρχισε να μετρά: «μου αρέσει αυτό, κι αυτό, κι αυτό, κι αυτό…».

τους εθελοντές μας: Ξένια Σιάνα, Σοφία Αμπατζίδου

τους χορηγούς σε είδος: By Heart, Cosy Corner, Decoworld Girgiris, Elite Strom, Hello Baby, ΙΚΕΑ, Intralink Logistics, MyIkona, My Sunshine, NEF NEF, Praline Pastry Shop, Sticky, The Walt Disney Company Greece, VITEX, WoodSeason, Εβελίνα Καμπούρη, Γιάννης Λύρος, Αντώνης Γεωργοκίτσος

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!