Εύχομαι να ζήσω μια εμπειρία με τους Avengers – Γιώργος, 6, Οξεία Λεμφoβλαστική Λευχαιμία

Ο μικρός μας φίλος, είναι μία αστείρευτη πηγή ενέργειας! Πάντα χαρούμενος, κοινωνικός και ενθουσιώδης, κινείται συνεχώς, κάνοντας ασταμάτητα ερωτήσεις και μιλώντας για τα πάντα!

Λατρεύει τον Spiderman και τους Avengers! Ως γνήσιος πολεμιστής και ο ίδιος,  ευχήθηκε με όλη του τη δύναμη να μπορέσει να πολεμήσει ως μέλος των Avengers τον Joker και μάλιστα σε μία πίστα καρτ. Στο πλευρό του γενναίου μας αγοριού, θα βρισκόταν ο αγαπημένος του Spiderman!

H μεγάλη μέρα, που το όνειρό του θα γινόταν πραγματικότητα έφτασε! Ο Γιώργος και η οικογένειά του,  βρίσκονταν στην Αθήνα για την εκπλήρωση της ευχής του!

Τους συναντήσαμε στο διαμέρισμα που φιλοξενήθηκαν στους πρόποδες της Ακρόπολης. Η ανυπομονησία του για την πραγματοποίηση της ευχής του ήταν και η αιτία της υπερδιέγερσης που είχε ο γλυκούλης μας! Δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να μας  μιλά για παιχνίδια παραπλάνησης, να μας κερνά τα αγαπημένα του πουράκια σοκολάτας, να μας δείχνει το δωμάτιο που κοιμήθηκε, φροντίζοντας φυσικά να μας ενημερώσει για το πόσο αναπαυτικό ήταν το στρώμα του!

Αεικίνητος, λαλίστατος και πολύ φιλικός, κρατώντας μας από το χεράκι  επιβιβάστηκε στο βανάκι, που αποτελούσε μία ακόμα πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνον και τον ενθουσίασε, με προορισμό το εστιατόριο. Ο Γιωργάκης αφού πείστηκε ότι πρόκειται για εστιατόριο που προσφέρει τροφή για σούπερ ήρωες, άδειασε το πιάτο του, προς μεγάλη έκπληξη των γονιών του. Ήταν πεπεισμένος ότι αφού έφαγε όλο το φαγητό του, θα είχε όλη τη δύναμη και την ενέργεια που θα χρειαζόταν για τη δύσκολη αποστολή ενάντια στον κακό Joker!

Ο ενθουσιασμός και οι συγκινήσεις της ημέρας είχαν κουράσει λίγο τον Γιώργο μας, αλλά με το που έφτασε στην πίστα καρτ, ξύπνησε μέσα του ο πολεμιστής! Έτρεξε να φορέσει τη στολή του και ήταν πανέτοιμος για μάχη!

Επιτέλους είχε φτάσει η στιγμή για τη συνάντηση υπερηρώων!

Οι Avengers, με επικεφαλής τον Spiderman, βρίσκονταν ήδη στις θέσεις τους, έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα ενάντια στο κακό. Υποδέχτηκαν το νέο μέλος τους τον Γιώργο και εκείνος έκπληκτος και ταυτόχρονα ενθουσιασμένος, ένιωσε ότι έγινε ένας από αυτούς. Ένας πραγματικός σούπερ ήρωας!

Ξαφνικά, εμφανίστηκε ο Joker, ο οποίος γελώντας έκλεψε την τσάντα με τα δώρα του Γιώργου, μπήκε σε ένα καρτ και χλευάζοντας άρχισε να απομακρύνεται!

Η μάχη είχε ξεκινήσει…

Όλοι οι υπερήρωες, επιβιβάστηκαν στα καρτ, ενώ ο δικός μας Avenger μαζί με τον Spiderman ξεκίνησαν την άγρια καταδίωξη. Όλοι μαζί κυνηγούσαν τον Joker, σύμφωνα πάντα με τις εντολές τους έδινε ο Γιώργος.

Γρήγορα, το σαρδόνιο γέλιο του Joker κόπηκε, αφού με μια δυναμική εντολή του Γιώργου, οι Avengers τον πλησίασαν και του άρπαξαν την τσάντα με τα δώρα. Έπειτα από τη μεγάλη αυτή επιτυχία, ο Νέος Μαχητής (Γιώργος) απαίτησε ειλικρινή μεταμέλεια από τον Joker, ο οποίος γονατιστός  αναγνώρισε την υπεροχή του Γιώργου και την επίδραση που είχε  στην αλλαγή της συμπεριφοράς του. Και για να επισφραγιστεί η καλή διαγωγή του, του πρόσφερε  μια υπέροχη τούρτα με τα διακριτικά στοιχεία των  Avengers κι ο Γιώργος, ως ένδειξη συμφιλίωσης τον κέρασε λίγη από τη τούρτα του….

Χαρούμενος, ικανοποιημένος αλλά και πλέον γεμάτος εμπειρίες  για αποστολές  με αίσιο τέλος, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε τον κo Γιουρούκο Γεώργιο (Technomar Shipping) για την υιοθεσία της ευχής.

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας: Γιάννης Καρβουνάς, Τζοάννα Λιβέρη, Φανή Πολίτη, Ειρήνη Τσομάκου

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Kartland, TGI Fridays, Ζαχαροπλαστείο Fresh, Αικατερίνη Τριάντη, Γεωργία Κατσαρού

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).