Πότε θα ερχόταν η νεράιδα, αναρωτιόταν ο Γιώργος συνεχώς. Τα βράδια στριφογυρνούσε στο κρεβάτι από ανυπομονησία! Περίμενε πώς και πώς την ημέρα που θα εκπληρωνόταν η ευχή του! Το κουδούνι χτύπησε ένα πρωινό και ένα μεγάλο αυτοκίνητο με μία νεράιδα τον περίμεναν, για να ξεκινήσουν μαζί μία όμορφη βόλτα. Πήγαν για πρώτη φορά στο σινεμά, σε μία τεράστια αίθουσα που είχε γίνε «πριβέ» μόνο για τον Γιώργο μας! Το μόνο που τον προβλημάτιζε ήταν σε ποια θέση θα καθόταν, καθώς περιεργαζόταν την αίθουσα του σινεμά.

Αφού έφαγε πολλά ποπ κορν και είδε μία τέλεια ταινία, ήρθε η ώρα να γυρίσει στο σπίτι. Και εκεί που νόμιζε πως όλα είχαν τελειώσει, ένα σκανταλιάρικο ξωτικό του είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο σπίτι!

Μόλις ο Γιώργος έφτασε στο σπίτι, δεν φαντάζονταν ότι θα αντίκριζε κάτι τέτοιο. Ένα πράσινο ξωτικό του άνοιξε την πόρτα. Ο Γιώργος σάστισε και έμεινε να το κοιτάει έκπληκτος. Παράλληλα, μπροστά στα πόδια του υπήρχε ένα τεράστιο μονοπάτι από δώρα. Ξεκίνησε έτσι, να ανοίγει ένα-ένα τα δώρα του! Άρχισαν να ξεπετάγονται από τα πακέτα τα αγαπημένα του παιχνίδια, ακουστικά και διάφορα άλλα όμορφα πράγματα.

Πολύ γρήγορα το σαλόνι είχε γεμίσει με περιτυλίγματα και πολύχρωμες κορδέλες! Το PlayStation βρισκόταν στο τέλος του μονοπατιού. Αμέσως, έπιασε το χειριστήριο στα χέρια του και το ξωτικό με τη νεράιδα έβαλαν το αγαπημένο του παιχνίδι! Ο Γιώργος αναφώνησε όλο χαρά «Δικό μου είναι!» και ο ενθουσιασμός ήταν πλέον ολοφάνερος! Από εκείνη τη μαγική στιγμή και έπειτα ένας φανταστικός κόσμος γεμάτος παιχνίδι ήταν έτοιμος να τον εξερευνήσει με όποιον αποφάσιζε να μοιραστεί το δεύτερο χειριστήριο του!

θερμά τη La Vie en Rose για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μάρθα Γεωργιάδου, Κωνσταντίνος Καραματίδης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Interbus, Village Cinemas, Palloncino.gr, Linardakis Cargo, Εκδόσεις Anubis,Gamescom ,Sweet Factory, Planet Beez ,Η παρέα του Σεραφίνο, IT4you ,The Console Club, You Cake My Day, Craftbox, MyIkona, Zpharmacy.gr, Boxed

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Taxiway

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!