Μια φορά κι έναν καιρό, ένα μικρό και σκανδαλιάρικο πλασματάκι έκλεισε σφιχτά τα μάτια του και ευχήθηκε να ταξιδέψει σε ένα μακρινό και όμορφο μέρος, την Πόλη του Φωτός. Οι νεράιδες του, του κρατούσαν συντροφιά κατά τη διάρκεια του διαστήματος της αναμονής και μιλούσαν πολύ συχνά μαζί του για να πει ο ένας στον άλλο τις τελευταίες εξελίξεις.

Τα σχέδια του μικρού μας μαχητή όμως άλλαξαν εξαιτίας της πανδημίας. Όταν πληροφορήθηκε από τις νεράιδες του ότι το ταξίδι στο Παρίσι θα καθυστερήσει τόσο πολύ, αμέσως αποφάσισε ότι δε θέλει να περιμένει. Το καράβι από την αγαπημένη του συλλογή παιχνιδιών Lego Ninjago θα του έδινε την ίδια, αν όχι και περισσότερη χαρά! Από όλες τις συζητήσεις που είχαν οι νεράιδες με τον Γιώργο, κατάλαβαν την τεράστια αγάπη του για τους Ninjago, τους φοβερούς έφηβους νίντζα που μάχονται τις δυνάμεις του κακού. Έτσι λοιπόν, φρόντισαν να έχει πολλά περισσότερα από όσα ζήτησε!

Επί βδομάδες ολόκληρες, νεράιδες και ξωτικά, συγκέντρωναν όλα τα πράγματα που προορίζονταν για τον Γιώργο. Καθώς η μεγάλη μέρα της εκπλήρωσης της ευχής πλησίαζε, όλοι ανυπομονούσαν ακόμα περισσότερο.

Ένα όμορφο απόγευμα λοιπόν, οι εθελοντές του οργανισμού κατέφθασαν στο σπίτι του μικρού μας. Με μεγαλύτερη σύμμαχο την γλυκύτατη μητέρα του, και όσο ο Γιώργος απουσίαζε από το σπίτι, στόλισαν τον χώρο και έκρυψαν σε κάθε γωνιά του σπιτιού του όλα τα αντικείμενα, τα οποία ο Γιώργος θα έπρεπε να ανακαλύψει. Τη στιγμή που ο μικρός μας άνοιξε την πόρτα και αντίκρισε το γιορτινό περιβάλλον που είχαμε ετοιμάσει για εκείνον, έμεινε κυριολεκτικά άναυδος. Μέσα σε λίγα λεπτά μεταμορφώθηκε και ο ίδιος σε Ninjago μαχητή! Με τις μαγικές του κινήσεις, αλλά και γνώσεις, κατάφερε να εξερευνήσει όλο το σπίτι, σπιθαμή προς σπιθαμή και να ανακαλύψει τις κρυψώνες οι οποίες περιείχαν όλα τα καινούρια του παιχνίδια. Πλέον είχε όλα όσα ποθούσε, αφού το όνειρό του είχε γίνει πραγματικότητα. Όλο το επόμενο διάστημα θα είχε μοναδική έγνοια να στήσει και να παίξει με τα καινούρια του αποκτήματα.

Η ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του, όπως εκμυστηρεύτηκε το βράδυ στη μητέρα του, ότι ήταν ό,τι πιο όμορφο έχει ζήσει ποτέ. Έχει περάσει πολύ δύσκολα, όμως στο τέλος κατάφερε να βγει νικητής και να κερδίσει όλες τις μάχες που έδωσε! Όπως ακριβώς οι αγαπημένοι του χαρακτήρες!

Γιώργο είσαι ο μαχητής της καρδιάς μας!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους

τους εθελοντές μας: Φώτης Μελαμπιώτης, Φωτεινή Λιάπη

τους χορηγούς σε είδος: Travel Bookstore, μέλος του Ομίλου NAKAS GROUP, Lego Hellas, Hellas Phone, balloon.gr, Fotomaris, Κρητικός Φούρνος daily bakery, Intralink Logistics

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!