Εύχομαι να ζήσω μία εμπειρία Star Wars – Γιώργος, 5, οξεία λεμφoβλαστική λευχαιμία

Ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Star Wars, αν και μόλις 5 ετών! Αυτός είναι ο Γιώργος μας, ένα πλασματάκι μέσα σε όλα. Η ευχή του λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το να συναντήσει τους ήρωες της αγαπημένης του σειράς!

Μια όμορφη και ηλιόλουστη ημέρα επισκεφθήκαμε τον Γιώργο. Βεβαίως, στην εν λόγω επίσκεψη είχαμε και εκλεκτή παρέα: δύο Jedi κι έναν  Stormtrooper. Σκοπός μας ήταν να τον ενημερώσουμε και να τον προετοιμάσουμε για το επικείμενο ταξίδι του. Τον κυρίευσε η περιέργεια. Η μύηση του Γιώργου στη «Δύναμη», ξεκίνησε  άμεσα. Οι αγαπημένοι του ήρωες του ζήτησαν να ονοματίσει όλους τους χαρακτήρες από τις ταινίες, μια δοκιμασία που πέρασε με απόλυτη επιτυχία! Στη συνέχεια έπαιξαν και μίλησαν για το σύμπαν του Luke και του Han. Ο Γιώργος δεν σταμάτησε να χαμογελάει στιγμή.

Όλα αυτά όμως, ήταν απλώς μια πρόγευση για ό,τι επακολούθησε. Η έκθεση FEDCON στη Βόννη της Γερμανίας ήταν το ιδανικό μέρος για το δικό του παραμύθι. Το μέρος όπου ζωντανεύουν οι χαρακτήρες από αρκετές ταινίες επιστημονικής φαντασίας από «έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά!». Ο Γιώργος, ντυμένος με τη δική του στολή Stormtrooper, παρακολούθησε όλα τα Star Wars δρώμενα από κοντά. Ξεχώρισε από όλη του την εμπειρία,  την αναπαράσταση της μάχης του Darth Vader, με τους επαναστάτες να κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση στον μικρό μας. Μετά το τέλος της μάχης, όλοι ζητωκραύγασαν για εορτασμό και φωτογραφήθηκαν με το Γιώργο σε περίοπτη θέση. Ακόμα και οι Sith δε μπόρεσαν να του χαλάσουν χατίρι σε τίποτα!

Χατίρι δεν μπόρεσαν να του χαλάσουν ούτε οι γονείς του, και έτσι επισκέφθηκαν μετά την έκθεση, το εργοστάσιο παραγωγής των αγαπημένων του γλυκισμάτων! Ο Γιώργος γέμισε τις αποσκευές του με γλυκές προμήθειες, μπήκε στο αεροπλάνο και επέστρεψε γεμάτος εικόνες και εμπειρίες!

Αγαπημένε μας Γιώργο, may the Force be with you!

Ευχαριστούμε τον ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΡΟΣ» για τη μερική υιοθεσία της ευχής!

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Airbnb International, Star Wars Hellenic Academy, Anime House, Spaceboy, Smbaby, Pitsiriki.gr, Βούλγαρη Μαργαρίτα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).