Ο Γιώργος δεν είναι από τα παιδιά που ντρέπονται. Και γιατί να είναι άλλωστε; Το κέφι και η ευθυμία του είναι εμφανή σε όλους, και άμα τα έκρυβε θα στερούσε από τους γύρω του αυτόν τον μοναδικό του χαρακτήρα. Ακόμα και την ώρα αναμονής της μεγάλης εμφάνισης, όπου ο Γιώργος θα γνώριζε επιτέλους τον αγαπημένο του κωμικό ηθοποιό, ο μικρός μάς είχε ήδη κάνει δικούς του. Ήταν μέσα σε όλα, είχε άποψη για τα πάντα, με εκείνον τον παιδικό ενθουσιασμό που σε κάνει να παραμιλάς. Ήθελε να ξέρει τα πάντα για τη μέρα που θα γινόταν πραγματικότητα αυτό που είχε ονειρευθεί, αυτό που μέχρι χτες φάνταζε μονάχα ένα μακρινό όνειρο. Πού να ήξερε τι του είχαμε ετοιμάσει, για να κάνουμε την εμπειρία του ανεξίτηλα χαραγμένη τόσο στη μνήμη, όσο και στην ψυχή του.

Όταν κατέφτασε λοιπόν ο Μάρκος Σεφερλής, ο Γιώργος χάρηκε τόσο πολύ, σα να έβλεπε έναν καρδιακό του φίλο μετά από πολύ καιρό. Δε ντράπηκε, ούτε δίστασε να ρωτήσει τον Μάρκο το οτιδήποτε. Τον ενδιέφεραν τα πάντα! Ήθελε να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε για τη ζωή και την καθημερινότητα του ηθοποιού. Και ο Μάρκος ήταν πρόθυμος να του λύσει κάθε απορία. Το να καταφέρει κάποιος να απορροφήσει όλη την ενέργεια του Μάρκου Σεφερλή αποτελεί επίτευγμα, όμως ο Γιώργος όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά γοήτευσε κιόλας τον Μάρκο με το ιδιαίτερό του ταμπεραμέντο. Ο Γιώργος κατάφερε με το μοναδικό του χαρακτήρα να κερδίσει πλήρως τον Μάρκο. Όποιος τους παρατηρούσε, αυτό που έβλεπε ήταν δύο κολλητοί φίλοι να περνούν μια πολύ ξεχωριστή μέρα μαζί! Και ήμασταν ακόμα στην αρχή!

Σειρά είχε η παράσταση, καθώς θέλαμε η εμπειρία του Γιώργου να έχει τα πάντα! Το παιδί μας ήταν μέσα σε όλα, στο εστιατόριο πριν το θέατρο, κατά τη διάρκεια της παράστασης, αλλά και μετά, όπου γνώρισε και μάγεψε τους πάντες στο θίασο με τη ζωντάνια του και την αγνή, παιδική του σπιρτάδα. Ίσως η κορυφαία στιγμή μιας αξέχαστης μέρας να ήταν η στιγμή που ο Γιώργος είχε την ευκαιρία να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου. Ο Μάρκος τού έδωσε αυτό το βήμα, παρουσιάζοντάς τον σε όλους τους παρευρισκόμενους και ο Γιώργος έκλεψε πραγματικά την παράσταση, τραβώντας όλα τα φώτα πάνω του! Ήταν ο λαμπερός πρωταγωνιστής της ευχής του. Και έδωσε μια ερμηνεία που δε θα ξεχάσουμε ποτέ, και ελπίζουμε ούτε ο ίδιος!

Ευχαριστούμε θερμά τον Μάρκο Σεφερλή για την αγάπη του και την αφοσίωση του στον Γιώργο μας και τον Οργανισμό μας!

θερμά  τα Simply Burger για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Φανή Πολίτη,  Δήμητρα Μπουρνάζου, Χάρης Πατούνης

τους χορηγούς σε είδος: The Art of Comedy, Καραγάνης Γιώργος, Μyikona, Lollobrigita Italian all day experience

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)