Νεράιδες και τα ξωτικά «τρύπησαν» στο σπίτι του Γιώργου, για να το γεμίσουν με δώρα και να εκπληρώσουν την ευχή του. Ο μικρός Γιώργος, όμως, αποδείχθηκε μεγάλο αστέρι και τους «ξετρύπωσε» κατευθείαν, κάνοντας την προσμονή για τον νέο του υπολογιστή ακόμη μεγαλύτερη.

Στην αρχή, φάνηκε προβληματισμένος για τη βόλτα που του είχαμε ετοιμάσει. Έπρεπε να είναι προσεκτικός, βλέπετε, λόγω ασθένειας. Ένιωθε πιο άνετα στο σπίτι. Καταφέραμε, βέβαια, να τον πείσουμε, αφού επιτρεπόταν πια να βγει έξω. Θέλαμε, επιτέλους, να διασκεδάσει! Όσο, λοιπόν, ο Γιώργος απολάμβανε μία ταινία στο σινεμά, αλλά και μία…. μεγάλη τσουλήθρα, που του πήρε τα μυαλά, τα ξωτικά ετοίμαζαν πάρτι στο σπίτι του.

Μετά από πολλές εξαντλητικές ώρες παιχνιδιού και μια έξοδο που τελικά απόλαυσε με την ψυχή του, ήρθε η ώρα του γυρισμού. Και φυσικά, η ώρα της εκπλήρωσης της ευχής του! Το είχε καταλάβει από πριν, αλλά δεν είχε σημασία! Το χαμόγελό του έφτανε μέχρι τ’ αυτιά. Σιγά σιγά ακολουθούσε τα δώρα, τα οποία τον οδηγούσαν στο δωμάτιο του που τον περίμενε η έκπληξη! Μόλις είδε έτοιμο και στημένο τον νέο του υπολογιστή, άρχισε να πανηγυρίζει.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Γιώργος ήταν να βάλει μουσική και να αρχίσει να χορεύει στους ρυθμούς των αγαπημένων του τραγουδιών. Πρώτο τραγούδι, που μας αφιέρωσε, ήταν το «Για σένα», ενώ η πιο γλυκιά στιγμή ήταν όταν μας έβαλε να ακούσουμε το τραγούδι «όσο υπάρχει αγάπη».

Ο Γιώργος έδινε τον ρυθμό και όλοι μαζί χορεύαμε και παίζαμε με τα μπαλόνια και τα δώρα του. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν… η τούρτα! Ο Γιώργος δεν έκρυψε τη χαρά του και την έκπληξη του. Στο πλευρό του πάντα ήταν η οικογένεια και οι φίλοι του, αλλά και η αγαπημένη του γιαγιά.

θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Σοφία Καραπουλουτίδου, Κωστής Καραματίδης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Village Cinemas, Thessaloniki PC, Cakeshop, Pizza Reale, Craftbox, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!