Ο Γιώργος ευχήθηκε να γνωρίσει τους pdt project, μια ομάδα τεσσάρων YouTuber, που του κρατούν καθημερινά συντροφιά και του χαρίζουν απίστευτο γέλιο! Η ομάδα των pdt project έχει περισσότερους από 100.000 followers και ο Γιώργος είναι από τους πιο φανατικούς!

Η οικογένεια ξεκίνησε πρωί-πρωί από την Ξάνθη, με τον Γιώργο να ανυπομονεί να φτάσει κοντά στους αγαπημένους του YouTubers. Ο PanosDent, ο αγαπημένος του μικρού μας, τον περίμενε ανυπόμονα, παρέα με την κοπέλα της ομάδας, την Κωνσταντίνα. Ο Γιώργος, αν και είναι αρκετά ντροπαλός στην καθημερινότητά του, μόλις μπήκε στο στούντιο, μεταμορφώθηκε στο πιο εξωστρεφές και χαρούμενο παιδί! Η αναμενόμενη πρόσκαιρη αμηχανία έδωσε σε χρόνο ρεκόρ τη θέση της στην πλάκα, το πείραγμα και το παιχνίδι!

Ούτε που κατάλαβαν πώς πέρασε η ώρα, παίζοντας τα αγαπημένα τους παιχνίδια στον υπολογιστή… Ώσπου τους άνοιξε η όρεξη! Το φαγητό, σαν από θαύμα, κατέφθασε εκείνη την ώρα στο στούντιο, αλλά το παιχνίδι δεν σταμάτησε ούτε τότε… Ο Πάνος προκάλεσε Γιώργο σε διαγωνισμό φαγητού, αλλά ο μικρός μας δεν δείλιασε! Αφού κατατρόπωσε τον Πάνο στον διαγωνισμό, κέρδισε με την αξία του τη μπλούζα φούτερ τού αγαπημένου του YouTuber! Από όλα αυτά δεν γινόταν να λείπει, φυσικά, η υπόλοιπη ομάδα… Ο Alekkun και τον W1ndz συνδέθηκαν με βιντεοκλήση με την υπόλοιπη παρέα και έπαιζαν online με τον Γιώργο, ο οποίος το καταχάρηκε!

Η ημέρα έκλεισε γλυκά με μια ακόμα έκπληξη που επιφύλασσε ο Πάνος στον μικρό μας ήρωα… Ένα δώρο που καιρό επιθυμούσε ο Γιώργος να αποκτήσει και ο Πάνος σαν να το ήξερε του το παρέδωσε με αγάπη. Με το δώρο του αγκαλιά, ο μικρός μας αποχαιρέτησε ενθουσιασμένος τους λατρεμένους του YouTubers και έφυγε για ένα διήμερο ξεγνοιασιάς και διασκέδασης στη συμπρωτεύουσα.

Όταν δε ζητήσαμε από τον Γιώργο να βαθμολογήσει την ημέρα της ευχής του, αλλά και το  πόσο χαρούμενος ήταν από το 1 έως το 100, εκείνος μας απάντησε: «100.000»! Παρόλο που τα μαρτυρούσε όλα το χαμόγελό του, τέτοια ενθουσιώδη απάντηση δεν την περιμέναμε!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Περμεκερλή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Maiami Seafood, Craftbox, Jerry’s The Sweet Foodtruck, ΜΥΙΚΟΝΑ

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Mediterranean Palace Hotel, REDLOOP

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!