Εύχομαι να αποκτήσω ένα Playstation4 – Γιώργος, 8, λευχαιμία

O 8χρονος Γιώργος ευχήθηκε να αποκτήσει ένα Playstation4. Η νεράιδες όμως φρόντισαν η εκπλήρωση της ευχής του να είναι όσο μαγική αρμόζει! Και τι πιο μαγικό από την Ακαδημία Ταχυδακτυλουργών όπου ένα άμπρα – κατάμπρα αρκεί για να γίνει ένα παιδί χαρούμενο.

Υποδεχτήκαμε τον Γιώργο και τους γονείς του στην Ακαδημία Ταχυδακτυλουργών και οι μάγοι τους καλωσόρισαν.  Ο Γιώργος ήταν διστακτικός και στα μάτια του διέκρινες την απορία. Τι εκπλήξεις άραγε είχαν ετοιμάσει για αυτόν οι νεράιδες του Make-A-Wish;

Ξεκινήσαμε με μία ξενάγηση στο μουσείο, όπου διάσημοι μάγοι όλων τον εποχών ξεπηδούσαν για να μας εντυπωσιάσουν με κόλπα ταχυδακτυλουργικά. Ο Γιώργος είδε σε φωτογραφίες μάγους της μυθολογίας και απόλαυσε τα τρικ που οι μάγοι παρουσίαζαν μπροστά στα έκπληκτα από χαρά μάτια του. Δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελά.

Ενθουσιάστηκε όταν ένα άσπρο μαντίλι μετατράπηκε σε λευκό περιστέρι, γελούσε κάθε φορά που από τα αυτιά, την μύτη και το στόμα του μπαμπά του οι μάγοι εμφάνιζαν νομίσματα, και όταν ο μάγος Τριστάν του ζήτησε να τον βοηθήσει να κάνουν μαζί ένα κόλπο, χειροκροτούσε και απολάμβανε την κάθε στιγμή.

Αφού έκαναν διάφορα μαγικά κόλπα, οι μάγοι του απένειμαν Αναμνηστικό δίπλωμα Μαγείας και μετάλλιο. Τώρα πια άνηκε και αυτός στην ομάδα των μάγων!

Το πιο εντυπωσιακό κόλπο όμως, ο μάγος το κράτησε για το τέλος. Ζήτησε από το Γιώργο να κλείσει τα μάτια του και να επαναλάβει την ευχή του.  Όταν άνοιξε τα μάτια του το PlayStation 4 ήταν μπροστά του, μαζί με το ειδικό  χειριστήριο, ακουστικά, τα αγαπημένα του videogames, βιβλία, αλλά και ένα κουτί που έκρυβε 100 μαγικά κόλπα, για να μπορεί να εντυπωσιάσει τους φίλους του με ταχυδακτυλουργικά.

Μετά από τόσα μαγικά κόλπα, μας είχε ανοίξει η όρεξη. Στη διαδρομή για τα Fridays, ο Γιώργος ευτυχισμένος μας δήλωνε ότι δε θα σταματήσει να κάνει τρικ και ανυπομονούσε να εξαφανίζει και να εμφανίζει πράγματα.

Μόλις τελειώσαμε το γεύμα μας, μια υπέροχη τούρτα με ένα μαγικό καπέλο απ’ όπου ξεπηδούσε ένα λαγουδάκι, στολισμένη με τραπουλόχαρτα, ένα μαγικό ραβδί και πολύχρωμα αστέρια, εμφανίστηκε και έκανε τον Γιώργο να ενθουσιαστεί. Τα παιδιά στα Fridays έφεραν την τούρτα με αναμμένο το κεράκι και τραγούδησαν για τον Γιώργο αφού την προηγούμενη μέρα είχε κλείσει τα 8 του χρόνια. Μόλις φωνάξαμε “Γιώργο η ευχή σου εκπληρώθηκε”, εκείνος γελώντας έσβησε το κεράκι.

Πλέον ήταν ένα διαφορετικό παιδί από αυτό που πρωτοσυνατήσαμε. Πιο ομιλητικός, πιο χαρούμενος, μόνιμα χαμογελαστός και αισιόδοξος. Έλαμπε!

Οι γονείς, μας ευχαρίστησαν από καρδιάς, και ο Γιώργος μας έβαλε άριστα 10 για τον τρόπο που εκπληρώσαμε την ευχή του. Ζωγράφισε μια νεράιδα, αλλά μας τόνισε ότι αγαπά όλες τις νεράιδες του MakeAWish, αφού όλες μαζί είναι μια ομάδα που κάνει θαύματα.

θερμά την PlayStation για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές: Μαρία Καρδαρά, Αριέττα Δημητρίου

τους χορηγούς σε είδος: Ακαδημία Ταχυδακτυλουργών Kristofer, Μάγος Tristan, Friday’s, Ζαχαροπλαστείο Τα γιούλια, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)