Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Γιώργος, 10, νωτιαία μυϊκή ατροφία 

Είναι κάποιες φορές  που νιώθεις ένα διαφορετικό «δέσιμο» από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβεις την ευχή ενός παιδιού.  Ένα τέτοιο «δέσιμο» υπήρξε και με τον Γιώργο ή για εμάς τον Γιώργη μας.

Μεγαλύτερη του επιθυμία, να ταξιδέψει μαζί με την οικογένειά του στην Disneyland Paris, εκεί όπου όλα τα παραμύθια ζωντανεύουν, στο μέρος όπου μικροί και μεγάλοι γίνονται όλοι ΜΑΖΙ παιδιά. Χρειάστηκε να περιμένει αρκετό καιρό. Όσο ο Γιώργης περίμενε για την εκπλήρωση της ευχής του, δεν έλειψαν τα τηλεφωνήματα μεταξύ μας και οι εκπλήξεις, ώστε ο ενθουσιασμός και η χαρά να είναι το ίδιο δυνατά μέχρι τη μεγάλη ημέρα.

Μια δυνατή συμμαχία με τους γονείς του, μας εξασφάλισε την προετοιμασία του ταξιδιού σιωπηλά. Με τη βοήθειά τους κρατήσαμε την ημερομηνία αναχώρησης μυστική, ώσπου μία νεράιδα και ένα ξωτικό επισκέφθηκε τον Γιώργη στο νοσοκομείο και του παρέδωσε τα πολυπόθητα εισιτήρια αναχώρησης!  Φεύγοντας υποσχέθηκαν ότι το συντομότερο δυνατό θα εκπλήρωναν και την ευχή του Στάθη, του δίδυμου αδερφού του Γιώργη, που βρίσκονταν μαζί του. Έως τότε οι δύο τους, μαζί με την όμορφη οικογένειά τους, θα απολάμβαναν το ταξίδι στην Disneyland! Η χαρά που ζωγραφίστηκε στα πρόσωπά τους μόλις άνοιξε ο καθένας το φάκελο, ήταν απερίγραπτη.

Σε λίγες μέρες πετούσαν για Παρίσι, την Πόλη του Φωτός. Την πόλη που γέμισε τις καρδιές όλων τους με άπλετο φως. Το φως της εκπλήρωσης της ευχής του Γιώργη που θα μείνει για πάντα αναμμένο. Τελικός  προορισμός η Disneyland Paris! Τρεις ολόκληρες μέρες εξερευνούσαν ασταμάτητα  τα θεματικά πάρκα και το ξενοδοχείο τους, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό της παραμονής τους! Οι συναντήσεις και οι αγκαλιές με τους αγαπημένους τους ήρωες, οι βόλτες και τα παιχνίδια, όλες οι εικόνες  που ως τότε μόνο σε βιβλία και ταινίες είχαν δει , τα χρώματα, η μοναδική ενέργεια  που πλανάται στην ατμόσφαιρα, οι χαρούμενες φωνές, τα μαγαζιά με τα παιχνίδια και τις λιχουδιές… όλα βρίσκονταν εκεί και ο Γιώργης μαζί με τους αγαπημένος  του, μπορούσαν να τα δουν, να τα δοκιμάσουν, να τα ακούσουν, να τα γευτούν… να τα ζήσουν!

Στην επιστροφή τους είχαν γεμίσει τις βαλίτσες με υπέροχες αναμνήσεις, φωτογραφίες και εμπειρίες από αυτές που σε κάνουν να πιστέψεις στην ομορφιά της ζωής. Γιώργη, το ξέρεις ότι πλέον έχεις και μία δεύτερη οικογένεια. Η ευχο-οικογένειά μας μεγάλωσε κατά πέντε ακόμα υπέροχα άτομα! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, σας αγαπάμε πολύ!!!

θερμά το Δήμο Μαλεβιζίου (Κρήτη) για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Φώτης Μελαμπιώτης, Φωτεινή Λιάπη, Εlisabeth Brois, Σαμόλη Ειρήνη, Γιαλαμά Πελαγία

τους χορηγούς σε είδος: Τhe Disney Wish Program, Myikona, Κομμωτήριο Μπικουτί

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)