Ένα γλυκό μουτράκι ξεπρόβαλε  στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου… Ήταν ο Γιώργος που ανυπομονούσε να δει τις νεράιδες του. Βρισκόταν σε φάση θεραπειών και οι νεράιδες θα τον συναντούσαν προκειμένου να εκμαιεύσουν τη μεγαλύτερη επιθυμία του. Ο Γιώργος ήταν πανέτοιμος και απόλυτα ξεκάθαρος:  «Εύχομαι να αποκτήσω τα αγαπημένα μου παιχνίδια, τα φορτηγά Bruder!» Και όταν έλεγε να τα αποκτήσει, εννοούσε ΟΛΑ!!! Ήθελε κάθε όχημα της σειράς! Μας είπε ότι τα έβλεπε στο Υou Tube και ήθελε να τα έχει στο σπίτι του για να παίζει με την αδελφή και τους φίλους του.

Πώς μπορείς άραγε να κάνεις ακόμα πιο ξεχωριστή μία τέτοια ευχή, ενός τόσο υπέροχου μικρούλη; Τι θα έμενε ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη του Γιωργάκη και θα τον έκανε ακόμα πιο χαρούμενο; Σύμμαχός μας στην προετοιμασία γνωστή εταιρεία αυτοκινητοβιομηχανίας, με την  κυρία Αλεξάνδρα, την κυρία Δέσποινα και τον κύριο Κωνσταντίνο. Το όνειρο του Γιώργου έγινε αμέσως και δικό τους και όλους μας ένωσε η κοινή μας επιθυμία να κάνουμε την ευχή του πραγματικότητα, φροντίζοντας να ζήσει ο μικρούλης μας, μία ανεπανάληπτη ημέρα.

Έτσι λοιπόν και έγινε… Ο Γιώργος και η οικογένεια του ήρθαν στην Αθήνα, μόνο που αυτήν τη φορά δεν ήρθαν για επισκέψεις σε γιατρούς και εξετάσεις.

Οι προετοιμασίες στις εγκαταστάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας είχαν ξεκινήσει μέρες πριν. Τα παιχνίδια βρίσκονταν ήδη εκεί, τυλιγμένα ένα-ένα με όμορφο χαρτί! Όλα βρήκαν την ξεχωριστή τους κρυψώνα, ώστε να ξετυλιχθεί ένα συναρπαστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού. Ο χώρος στολίστηκε κατάλληλα με μπαλόνια και σήματα και όλα έδειχναν ότι κάτι πολύ ξεχωριστό θα συνέβαινε σε λίγες ώρες εκεί!

Ακόμα και η προσέλευση του μικρού μας πρωταγωνιστή έκρυβε εκπλήξεις! Στο δρόμο το αυτοκίνητο που τους μετέφερε «έπαθε βλάβη»  και ένα πελώριο φορτηγό έσπευσε για να τον μεταφέρει στο χώρο της εκπλήρωσης. Κοιτούσε γύρω του έκπληκτος, όλα  έδειχναν τεράστια στα μικρά του ματάκια. Ανυπομονούσε να βρει τα παιχνίδια του, να ξετυλίξει το χρωματιστό περιτύλιγμα και να ξεπροβάλουν τα οχήματα. Οι «οδηγίες» δόθηκαν… Γιωργάκη, ψάξε για τα μπλε αστεράκια ευχής, αυτός ο χάρτης θα σε βοηθήσει… Και έτσι και έγινε… Άρχισε να ψάχνει τα σημάδια και τα χάρτινα αστέρια ευχής όπου πίσω από το καθένα υπήρχε και ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εκείνον. Η ξενάγηση στους χώρους των εγκαταστάσεων, η αναζήτηση των παιχνιδιών και η χαρά του Γιώργου κράτησαν για ώρες… Το χαμόγελό του, ήταν η απάντηση στην ερώτηση πώς θα χαρακτήριζε την ευχή του. Ήταν ενθουσιασμένος και ανυπομονούσε να γυρίσει σπίτι και να παίξει με όλα τα παιχνίδια του!  Αγαπημένε μας Γιώργο αυτό το χαμόγελο να μείνει για πάντα χαραγμένο στο προσωπάκι σου!

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία Mercedes Benz Hellas για τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις της για την εκπλήρωση της ευχής του Γιώργου.

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας A. Λάζαρη, E. Μαρκούτση και Μ. Μεράκου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Μercedes Benz Hellas, Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, Amigos, Cap Cap, Fresh Patisserie, Teleio Party

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).