Η ευχή της Δανάης μας είναι απερίγραπτη! Έγιναν τόσα πολλά, σε τόσο λίγο χρόνο που δεν ξέρουμε από πού ν’ αρχίσουμε! Η Δανάη επισκέφθηκε την πρωτεύουσα από την όμορφη πόλη της για την εκπλήρωση της ευχής της, που ήταν να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή για να παίζει τα αγαπημένα της ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Επιθυμούσε στην ευχή της να μείνει στην Αθήνα έστω για μία μέρα, και έτσι έγινε…  Οι νεράιδες διόλου δεν πτοήθηκαν από την κακοκαιρία «Αθηνά», που μας επισκέφθηκε εκείνη την ημέρα! Όλο ο νεραϊδόκοσμος ήταν στην υπηρεσία της Δανάης!

Τα τέσσερα αγόρια της ομάδας VolunTeens, είχαν έρθει αποφασισμένα να κάνουν την Δανάη να περάσει μια υπέροχη ημέρα, την οποία και θα θυμόταν για πολλά, πολλά, και ακόμα πιο πολλά χρόνια!

Μετά από μία σύντομη περιήγηση στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου που μας φιλοξένησε, καταλήξαμε στη σάλα του μπόουλινγκ! Μαζί με την ξαδέλφη της, τους εθελοντές και τους VolunTeens ξεκίνησε ένα ατελείωτο, τρελό παιχνίδι. Χωρίστηκαμε σε δύο ομάδες και η μία προσπαθούσε να νικήσει την άλλη και να γκρεμίσει τις περισσότερες κορίνες. Φωνές, κραυγές, ενθουσιασμός και γέλια ατελείωτα ήταν οι ήχοι που ακουγόντουσαν μαζί με τις μπάλες που εκτοξευόντουσαν με δύναμη προς τις κορίνες! Υπήρχε τόσο κέφι που στο τέλος της ημέρας κανένας δεν έδωσε σημασία στο ποιος τελικά κέρδισε και ποιος έχασε.

Μετά από μιάμιση ώρα εξοντωτικού αγώνα πήγαν στα μηχανήματα με τον γάντζο και εκεί άρχισε το «ψάρεμα» στα κουκλάκια. Οι προσπάθειες απέδωσαν σε ένα ροζ γουρουνάκι, το οποίο δωρίστηκε κατευθείαν στη Δανάη από τον νεαρό VolunTeen που το κέρδισε.

Όταν κάποια στιγμή είχαν εξαφανιστεί όλοι τους, τους ανακαλύψαμε  σ’ ένα από τα εστιατόρια του εμπορικού. Tέταρτος γύρος τρέλας, λοιπόν! Παρήγγειλαν τεράστιες ποσότητες φαγητού, και συναγωνίστηκαν στο ποιος θα μπορέσει να φάει περισσότερο! Μετά το φαγητό, έφτασε η στιγμή της ολοκλήρωσης της ευχής. Αφού η Δανάη είδε όλα τα κουτιά που ήταν πάρα πολλά, τα παιδιά της είπαν πως τα μισά προορίζονταν για άλλη ευχή… Η Δανάη κατάλαβε κατευθείαν το πείραγμα και κατακοκκίνησε από τα γέλια!

Όσο για τη στιγμή  της τούρτας; Εξελίχθηκε σ’ έναν αγώνα σκοποβολής, μιας και τα κομμάτια της τούρτας έπρεπε να προσγειωθούν μέσα στα πιατάκια. Ήμασταν πραγματικά μια πάρα πολύ χαρούμενη παρέα, και όποιος μας έβλεπε θα νόμιζε ότι τα παιδία γνωρίζονταν από παλιά!

θερμά το Θοδωρή, το Λέων, το Σάββας και το Σταμάτη από την ομάδα VolunTeens για την οργάνωση της ευχής και τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Καρβουνάς Γιάννης

τους χορηγούς σε είδος: Αthens Zafolia Hotel, Friday’s, Δεληολάνης

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!