Αυτή τη φορά δεν ανέβηκε στην Αθήνα για να επισκεφθεί το νοσοκομείο. Μα για κάτι που – πέρα από την ίδια τη Δέσποινα – κανείς δε μπορούσε να φανταστεί. Την ημέρα που την επισκέφθηκαν οι εθελοντές μας στην Κρήτη, τους εμπιστεύθηκε την πιο βαθιά ευχή της: Να γυρίσει ένα video clip με την Ελένη Φουρέιρα με το αγαπημένο της τραγούδι Caramela.

Όταν οι νεράιδες ενημερώθηκαν από την νεράιδα Ελένη ότι ήταν πανέτοιμη να αφιερώσει μια ολόκληρη μέρα στη Δέσποινά εκπληρώνοντάς την πιο τρελή της επιθυμία να συμπρωταγωνιστήσουν στο ίδιο video clip, με μια ανάσα ξεκίνησαν την προετοιμασία. Μόλις επισκέφθηκαν το you tube για να ενημερωθούν για τη δουλεία που επρόκειτο να ακολουθήσει, δεν είχε περάσει από το μυαλό τους ότι θα παρακολουθούσαν video clip ταινίας. Ήταν μια υπερπαραγωγή και τίποτα λιγότερο από αυτό δε θα άξιζε στην όμορφη και χαρισματική Δέσποινα. Με την απαραίτητη καθοδήγηση της Ελένης, καταφέραμε να αναπαραστήσουμε το μοναδικό καλοκαιρινό σκηνικό της παραλίας, και όχι μόνο!

Η Δέσποινα βρέθηκε από νωρίς στην τοποθεσία που θα μεταμορφωνόταν σε σκηνικό video clip και συνέβαλε με απαράμιλλη ευτυχία στην επιμέλειά του. Έμοιαζε να είχε γεννηθεί για να ζήσει αυτή τη μέρα σε κάθε της εξέλιξη. Ρουφούσε ό,τι συνέβαινε γύρω της σα σφουγγάρι και το γέλιο της μας συνέπαιρνε στον φανταστικά παραμυθένιο κόσμο της καρδιάς της. Προετοιμαζόταν και ανυπομονούσε να δει την αγαπημένη της Ελένη από κοντά. Ώσπου κάποια στιγμή, ενώ χτένιζε τα απίστευτα μακριά της μαλλιά, η Ελένη εμφανίστηκε μπροστά της. Ένα τζάμι τις χώριζε μόνο και η ανάσα της Δέσποινας είχε σταματήσει για κάποια δευτερόλεπτα. Όταν το τζάμι έπαψε να αποτελεί εμπόδιο, οι δύο τους ήταν πια αχώριστες.

Μοιράστηκαν μυστικά ομορφιάς, μα και πιο προσωπικά, γευμάτισαν και αφού έγιναν πανέμορφες για το γύρισμά, κατέβηκαν στην παραλία όπου το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν την εκπλήρωση. Ήταν όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της Δέσποινας και η ευτυχία δεν κρυβόταν από το πρόσωπό της. Ήταν μια ευχή που πήγαζε από την καρδιά της. Για αυτό και η εκπλήρωση της αποτέλεσε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Ένα μικρό κορίτσι γεννημένο να γίνει star, μόνο από μια star θα μπορούσε να λάβει το χρίσμα. Γιατί η Ελένη μας είναι ένα αληθινό αστέρι με μεγαλείο ψυχής που κατάφερε με το μαγικό της ραβδάκι να κάνει τη Δέσποινα να νιώσει το πιο ξεχωριστό πλάσμα που γεννήθηκε ποτέ. Κι εμείς είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που εμπιστευόμαστε τα όνειρά των παιδιών σε ανθρώπους όπως η Ελένη Φουρέιρα.. η Ελένη μας!


θερμά την L’oreal για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Φώτης Μελαμπιώτης, Μαρία Ζέκιο, Φανή Πολίτη, Δήμητρα Μπουρνάζου, Γιάννης Καρβουνάς, Χρυσούλα Σπανού, Τζοάννα Λιβέρη, Άρτεμις Τόλλη, Ήβη Πολυχρονιάδου, Θάνος Παππάς

τους χορηγούς σε είδος: Grand Resort Lagonissi Athens, RSVP Event Design + Rentals, Music Vibes, STYLEBOX Premium Rentals, PAPPAS B.I. Technology, ΙΘΑΚΗ, Fresh Patisserie, SNS Flags, Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης, Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε., Myikona

Special Thanks: Jerome Kaluta, Αλεξία Σταμπούλη, Αντώνης Ρήγος, Γιάννης Γκούβερης, Γιώργος Μασούρας, Γιώργος Νταγιάς, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Μαρία Κοσμά, Σοφία Γκιώκα, Χρυσάνθια Φραγκεσκίδου, Εβελίνα Δαρζέντα (Ενδυματολόγος), Αλέγια Παπαγεωργίου (Βοηθ. Ενδυματολόγου), Έλενα Κόμοβα (Χορογράφος), #NICK MARIANOS DANCE FACTORY και στον μοναδικό Βασίλη Σιμσιρίκη

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)