Μια φορά και έναν καιρό, μια μικρή σκανδαλιάρα δεσποινίς ευχήθηκε με όλη την ψυχή της να αποκτήσει ένα δωμάτιο με μονόκερους. Σκοπός αυτής της επιθυμίας ήταν να ζει καθημερινά στον δικό της παραμυθένιο χώρο, ο οποίος   θα έχει υποστεί αλλαγές από τις αγαπημένες της νεράιδες! Ήταν σίγουρη ότι η μαγική νεραϊδόσκονη και η αγάπη τους θα μεταμόρφωναν το υπάρχον δωμάτιο σε ένα ξεχωριστό μέρος αποκλειστικά για τη μικρή τους Δέσποινα!

Οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους και ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια που εμφανίστηκαν στο δρόμο τους. Ήθελαν η Δέσποινα να αποκτήσει όλα όσα είχε ονειρευτεί! Έτσι επί εβδομάδες ολόκληρες δούλεψαν σκληρά για να είναι όλα έτοιμα. Ήθελαν όταν θα αντίκριζε για πρώτη φορά το καινούριο της δωμάτιο να μείνει έκπληκτη!!

Έτσι και έγινε, ένα όμορφο απόγευμα στην αρχή του Ιουνίου οι βοηθοί της νεράιδας κατέφθασαν στο σπίτι της μικρής μας δεσποινίδας και ακολουθώντας πιστά της οδηγίες της αρχι-νεράιδας επιμελήθηκαν τις τελευταίες λεπτομέρειες! Η πόρτα του δωματίου άνοιξε με τη μικρή μας να περνάει για πρώτη φορά το κατώφλι του, μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια της! Ένα μέρος μαγικό, νεραϊδένιο με τους αγαπημένους της μονόκερους να δεσπόζουν σε κάθε γωνιά, θα ήταν πλέον το καινούριο της καταφύγιο, ένας χώρος παιχνιδιού και χαράς. Αμέσως ξεχύθηκε σε κάθε γωνία του  αναμορφωμένου δωματίου και βάλθηκε να ανακαλύψει οτιδήποτε μπορεί να βρισκόταν μέσα σε αυτόν. Άνοιξε όλα τα δώρα που της είχαν στείλει η νεράιδες και η μαγική νεραϊδόσκονη ξεχείλιζε από το δωμάτιό. Μέσα σε χαμόγελα, συγκίνηση και πολύ ενθουσιασμό, η μικρή μας ένιωσε ότι το όνειρό της είχε γίνει πραγματικότητα. «Αγαπημένες μου νεράιδες νομίζω πως βλέπω όνειρο! Θα κοιμάμαι αγκαλιά με τους μονόκερους κάθε βράδυ», μας είπε η Δέσποινα!

Από την υπέροχη αυτή ημέρα δε μπορούσαν να απουσιάζουν οι φίλοι της μικρής Δέσποινας με τους οποίους απόλαυσε τις πρώτες της στιγμές στο καινούριο της δωμάτιο. Η ημέρα της εκπλήρωσης έληξε με πολύ παιχνίδι και ατελείωτα γέλια, τόσο εντός όσο και εκτός του δωματίου.

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes, καθώς και όλους τους ιδιώτες που συμμετείχαν με τις δωρεές τους

τους εθελοντές μας: Αναστασία Δημητράντζου. Ελίνα Αλεξοπούλου, Φιλιώ Μυρτσίδου, Άννα Διακάκη, Μαρία Βασιλοπούλου

τους χορηγούς σε είδος: IKEA, VELVET WHITE, cilek.gr, NEW TECH STORE, SOULA SWEETS, LED7.gr, ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ : ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο, PINKHOME.GR, e-casa.gr, Avis, ΤΣΙΧΛΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, Elite Strom, Vitex, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, Sticky

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!