«Δήμητρα πέτα ψηλά και κάνε μια ευχή, να είναι η κάθε μέρα σαν γιορτή!»

Η Δήμητρα ήθελε να πετάξει… Να πετάξει ψηλά, τόσο ψηλά, που ο όλος ο κόσμος να βρίσκεται – στην κυριολεξία – κάτω από τα πόδια της! Έτσι, ζήτησε από τις νεράιδες να πραγματοποιήσουν το όνειρό της,  να βρεθεί στον ουρανό πάνω σε ένα αερόστατο!

Η Δήμητρα, παρέα με όλη της την οικογένεια, ταξίδεψε από το όμορφο νησί της μέχρι τη Θεσσαλονίκη όπου θα εκπληρώναμε την ευχή της. Φυσικά, αδράξαμε την ευκαιρία και οργανώσαμε μια ολοκληρωμένη ξενάγηση στα πιο γνωστά και όμορφα μέρη της Θεσσαλονίκης!

Όταν ήρθε η ημέρα της ευχής, είδαμε τη μαγεία με τα μάτια μας! Φτάνοντας στον χώρο από τον οποίο θα απογειωνόταν το αερόστατο, ο ιδιοκτήτης με μεγάλο ενθουσιασμό, άρπαξε τη μικρή μας και με μία κίνηση την ανέβασε στο καλάθι! Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, που ξωτικά και οικογένεια έτρεχαν να πάρουν τη θέση τους στο αερόστατο για να αγναντέψουν λίγο αργότερα από ψηλά ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη!

Και το αερόστατο απογειώθηκεμα ξάφνου, ο ουρανός άρχισε να γεμίζει νεραϊδόσκονη! «Έβρεχε» μαγεία! Η Δήμητρα σκόρπιζε τη μαγεία ολούθε! Είχε αποφασίσει να μοιραστεί με όλον τον κόσμο τη μαγευτική στιγμή που ζούσε η ίδια, πετώντας νεραϊδόσκονη από το αερόστατο. Ήταν φανταστικό! Το αερόστατο ήταν στον αέρα, η Δήμητρα ζούσε το μεγαλύτερο όνειρο της και εμείς είχαμε μαγευτεί από τη νεραϊδόσκονη που μας πετούσε από ψηλά.  Όση ώρα απέμεινε από τη βόλτα της με  το αερόστατο, η Δήμητρα απόλαυσε τη γαλήνη του γαλάζιου που απλωνόταν μπροστά της…

Όταν πια προσγειώθηκε από την πτήση της, η Δήμητρα με ένα τεράστιο, πλατύ χαμόγελο μας περιέγραψε λεπτομερώς ό,τι είδε εκεί πάνω… Μας έλεγε ενθουσιασμένη για το πόσο μικρά φαίνονταν τα ζώα, για τους ανθρώπους που τη χαιρετούσαν, τις λίμνες… Η μαγική αυτή μέρα τελείωσε με ένα όμορφο γεύμα και τη Δήμητρα να μη μπορεί να σταματήσει να μιλάει για όλα όσα έζησε! Πετούσε ακόμη ψηλά!

θερμά την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους της Δήμητρας Μπρακατσέλου, καθώς και την εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ για τη δωρεά

τους εθελοντές μας:  Κωνσταντίνος Αναστάσιος Καρίκας, Τάνια Γεωργουλέτη

τους χορηγούς σε είδος: Aegean, Ciel Bar Restaurant, Canteen, Αγιολί, Jerrys Foodtruck, Toys first ¨Καρουσέλ”

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!