Ένα κορίτσι με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη, που κανείς δεν καταφέρνει να της στερήσει. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος την Δήμητρα: Μια κοπέλα γλυκύτατη που πως και πως περίμενε να εκπληρωθεί η ευχή της.

Η  παραμονή στο νοσοκομείο την έκαναν να λαχταρά τις φίλες και τις παρέες της κάθε μέρα που περνούσε. Από εμάς, ζήτησε έναν τρόπο που να μπορεί να διευκολύνει την επικοινωνία με τις λατρεμένες της φίλες: ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας!

Ο καιρός κύλησε, ήρθε η ώρα για την ευχή της και φροντίσαμε να της οργανώσουμε μια περιπέτεια μυστηρίου με την παρέα της σε ένα escape room… και όχι μόνο!

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δωράκια και αξεσουάρ για το καινούριο της κινητό ήταν κρυμμένα μέσα στο μυστήριο δωμάτιο μαζί με όλους τους γρίφους που έπρεπε να λύσουν τα κορίτσια.

Το ευχαριστήθηκαν στο έπακρο και γέλασαν με την ψυχή τους! Το γεύμα που ακολουθούσε δεν ήταν το μόνο που περίμενε τη Δήμητρα! Για την αποκάλυψη του κινητού είχε οργανωθεί ολόκληρη μυστική επιχείρηση. Καθώς η Δήμητρα απολάμβανε αμέριμνη το γεύμα της κοντά στην τζαμαρία του εστιατορίου, γελώντας και κάνοντας αστεία με τις φίλες της, κάτι έξω από το τζάμι της απέσπασε την προσοχή. Πλησιάζοντας πιο κοντά για να δει καλύτερα, εμφανίστηκε μπροστά της ένα drone με μια κορδέλα, από όπου κρεμόταν μια τσαντούλα… Κατάλαβε αμέσως τι γινόταν!

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε βρεθεί έξω από το εστιατόριο και με προσοχή ξεκρέμασε την τσάντα από το προσγειωμένο πια drone. Ανυπόμονα έτρεξε στις φίλες της να ξετυλίξουν όλες μαζί το νέο της κινητό. Γέλιο και χαρά γέμισαν ολόκληρο το εστιατόριο. Η στιγμή για την οποία αδημονούσε για καιρό η Δήμητρα είχε επιτέλους φτάσει. Και τα μάτια της μικρής μας άστραφταν από ευτυχία!

θερμά την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αλεξανδροπούλου Ελένη, Δημητρίου Αριέτα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: The Lock Escape Room, George Galifianakis, MyIkona, La Pasteria

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!