Λόγω της πολύ δύσκολης κατάστασης της υγείας της, αλλά και της μεταμόσχευσης που περίμενε ανά πάσα στιγμή να κάνει, η Δήμητρα ήταν αναγκασμένη να παραμείνει για πολύ καιρό στο νοσοκομείο, χωρίς να μπορεί να βιώσει την ξέγνοιαστη καθημερινότητα μιας 16χρονης. Το αγαπημένο της παιχνίδι, The Sims, το οποίο της κρατούσε συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, αποτελούσε τον μόνο τρόπο για να «ξεφύγει» από τις δύσκολες ώρες που περνούσε.

Έτσι, μόλις γνώρισε τις νεράιδες, ήξερε κατευθείαν τι θα τους ζητήσει: Ευχήθηκε να αποκτήσει ένα laptop προηγμένης τεχνολογίας, ώστε να μπορεί να παίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή το αγαπημένο της παιχνίδι.

Η κατάστασή της παρέμενε αρκετά δύσκολη και η πρόσβασή μας στο νοσοκομείο περιορισμένη. Καταφέραμε να τη δούμε για πολύ λίγο ανήμερα των γενεθλίων της, ώστε να της δώσουμε ίσα-ίσα τα δώρα που της είχαμε ετοιμάσει και την τούρτα της. Για να πάρει, λοιπόν, η Δήμητρα το laptop όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται, το παραδώσαμε στην ευγενέστατη μαμά της που με τη σειρά της το παρέδωσε στην όμορφη κορούλα της και αμέσως μας ενημέρωσε πόσο πολύ χάρηκε με το που κράτησε στα χέρια της το πολυπόθητο laptop της.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελείωσαν εκεί! Θέλαμε να της χαρίσουμε και μια αξέχαστη εμπειρία! Έτσι, κανονίσαμε να κάνει μια online συνάντηση με τη make-up artist της L’Oreal, η οποία της έστειλε δώρο πολλά προϊόντα μακιγιάζ, που τόσο αγαπάει η Δήμητρα, και κανόνισαν μια εκ νέου συνάντηση για να της μάθει πώς να τα χρησιμοποιεί με τον σωστό τρόπο για να κάνει απίστευτα λουκ για όλες τις ώρες της ημέρας!

θερμά τη Φαίη Σκορδά για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Φώτης Μελαμπιώτης, Γιάννης Σολανάκης, Κατερίνα Χναράκη

τους χορηγούς σε είδος: L’Oreal, Ζαχαροπλαστείο ΜΟΝΤΕΡΝΟ, Glam balloons, Myikona, Craft Box, Μάγδα Αναστασοπούλου

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!