Αγαπητό Make A Wish,

Σας στέλνω αυτό το email για να μοιραστώ μαζί σας, το πόσο όμορφη ήταν η εμπειρία που χάρη σε εσάς έζησα σε αυτήν την όμορφη βίλα στην πανέμορφη Ελούντα!

Όταν έφτασα εκεί μαζί με τις φίλες μου, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου το πόσο όμορφα ήταν. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήταν όνειρο… Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να εξερευνήσουμε κάθε πτυχή του σπιτιού! Έπειτα κάναμε πολλές βουτιές στην πισίνα, καθώς δεν μπορούσαμε να τη «χορτάσουμε» συνδυαστικά με τη θέα και όλο το τοπίο. Περάσαμε υπέροχες και φυσικά αξέχαστες στιγμές μέσα σε εκείνο το σπίτι.. γελάσαμε πολύ, κολυμπήσαμε πολύ, συγκινηθήκαμε! Αυτές οι δυο ημέρες ήταν οι καλύτερες που έχω περάσει τα τελευταία αυτά χρόνια που μόνο ταλαιπωρία και στενοχώρια περνούσα μες στο νοσοκομείο…

Σας θαυμάζω για τα χαμόγελα που δημιουργείτε καθημερινά και την προσπάθεια που καταβάλετε για να καταφέρετε να κάνετε τα παιδιά ευτυχισμένα έστω και για μια στιγμή! Ειλικρινά σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για όλα!

Συνεχίστε να σκορπάτε απλόχερα χαμόγελα! Κάθε χαμόγελο κι ένα αστέρι!

Ειλικρινά σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για όλα! Είμαι περήφανη για όλο αυτό που έζησα και ακόμη περισσότερο για όλους εσάς και το τόσο μεγάλο έργο σας! Έχετε τόση πολλή αγάπη και καλοσύνη μέσα σας που είμαι σίγουρη πως θα τριπλασιάσετε και τις ευχές και τα χαμόγελα! Να είστε όλοι σας καλά και εύχομαι από εδώ κ πέρα να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στο λειτούργημα σας!! 🌟🌟🌟❤️❤️❤️

 

τους εθελοντές μας: Μαρία Ζέκιο, Κωνσταντίνα Νερατζούλη

τους χορηγούς σε είδος: ELOUNDA S.A HOTELS & RESORTS, Perfect Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)