Δύο λέξεις θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν  τη Δήμητρα: άπιαστη φαντασία! Με αποφασιστικότητα και σκέρτσο, περιέγραψε στις νεράιδες της – με κάθε λεπτομέρεια – το δωμάτιο των ονείρων της! Με το αγαπημένο της ροζ χρώμα να κυριαρχεί και με μπόλικη ασημόσκονη πασπαλισμένη, με λαμπερές πεταλούδες και φωτεινά αστέρια, και φυσικά παρέα με μια μπαλαρίνα, αφού και η ίδια αγαπά πολύ το μπαλέτο!

Οι νεράιδες δεν γινόταν να αφήσουν τέτοια «πρόκληση»! Έβαλαν κάτω τους χάρακες και τα μολύβια και με δημιουργικότητα έψαξαν τρόπο να συνθέσουν όλα όσα ζήτησε! Μάζεψαν όση περισσότερη νεραϊδόσκονη μπορούσαν, την ανακάτεψαν με το ασήμι, και με ένα φύσημά τους, το δωμάτιο της Δήμητρας ήταν έτοιμο! Η μπαλαρίνα βρήκε τη θέση της, η μικρή ντουλάπα έγινε ένας μεγάλος καθρέφτης για τις πρόβες μπαλέτου της Δήμητρας, και μια όμορφη ανοιχτή κρεμάστρα θα φυλάει τις φανταχτερές στολές της! Το ασημένιο glitter έλαμψε στο χώρο! Οι πεταλούδες θαμβώθηκαν, σταμάτησαν το πέταγμα και στάθηκαν να στολίσουν το όμορφο φωτιστικό της.

Η Δήμητρα τα έχασε μόλις είδε τι είχαν κάνει οι νεράιδες! Όσες λεπτομέρειες κι αν είχε στο μυαλό της, αυτό δεν το περίμενε με τίποτα! Τα παρατήρησε όλα με αφοσίωση… και όταν πια συνειδητοποίησε πως η ευχή της βγήκε πέρα ως πέρα αληθινή, έτρεξε και αγκάλιασε την οικογένειά της κι έπειτα τις νεράιδες! Άνοιξαν μαζί τα δώρα, έπαιξαν, γέλασαν.. κι όταν οι νεράιδες τη χαιρέτισαν για να πετάξουν για το Νεραϊδοχωριό, δεν έχασε λεπτό! Ανέβηκε στο καινούριο της κρεβάτι και δε σταμάτησε να χοροπηδά! Μας το μαρτύρησαν κάτι ξωτικά! Μας είπαν ακόμη, πως η Δήμητρα δεν χορταίνει το δωμάτιο και πως την είδαν να κοιμάται αγκαλιά με τα ασημένια αστεράκια της και σκέφτεται συχνά νεράιδες και μαγικά δάση!

θερμά την MIELE Hellas για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Δήμητρα Αλεξιάδου, Λιάνα Παπαζήση, Κορίνα Τρικκαλιώτη

τους χορηγούς σε είδος: Airbnb, Copy Express, Cozy Kids, Design Construction Shop Exhibition (DCSE), Craftbox, Elite Strom, Ergomarket, Inart, Love Play Laugh, Maison Marasil, Myikona, My Sunshine, Pennie, Pizza Napolitana, Sticky, Teepeelicious, Veis, Vitex, Αρζόγλου Χρήστος, Βιοκαρπέτ, Ζαχαροπλαστείο Ροδίνι, Καρμανιώλας Θεόδωρος, ΚΙΦΑ Μεταφορική Ελλάδος, Μεμετζής Παναγιώτης, Όλβιον, Σεχλίδου Μίνα, Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης, Φωτογραφείο Μάκης Παυλίδης

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)