Νεράιδες και ξωτικά έφτασαν το πρωί στο σπίτι της οικογένειας, όπου η Δήμητρα με τους γονείς της, την αδερφή της και την καλύτερή της φίλη, ήταν έτοιμοι για μια ωραία βόλτα  στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, μια και Δήμητρα αγαπάει πολύ τα ζώα. Εκεί, τους περίμενε η ξεναγός με το αυτοκινητάκι. Μπροστά κάθισε η Δήμητρα με τη φίλη της και στα πίσω καθίσματα, η μητέρα με την αδελφή της. Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν πολύ με το λιοντάρι, την τίγρη, τις καμηλοπαρδάλεις και τα μαϊμουδάκια. Η χαρά κορυφώθηκε, όταν το γενναίο κορίτσι μας τάισε τις καμηλοπαρδάλεις μαρούλι, που τους άρεσε πολύ, αλλά και όταν χάιδεψε ένα φίδι!

Αφού ολοκληρώθηκε η ξενάγηση, η καφετέρια προσέφερε φαγητό και … ξεκούραση! Το ευχαριστήθηκαν όλοι. Σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι η Δήμητρα πίστευε ότι η νεράιδα της μπερδεύτηκε λίγο… και νόμιζε ότι η ευχή της είναι να περάσει μία ημέρα με τους αγαπημένους της στον ζωολογικό κήπο…

Στο μεταξύ, το ξωτικό μας στο σπίτι, εργαζόταν πυρετωδώς: να υποδεχθεί την τούρτα, τα μπαλόνια, την πανέμορφη ανθοδέσμη, να στολίσει το σπίτι, να ετοιμάσει τα δώρα για τη Δήμητρα και τα παιδιά και φυσικά να παραλάβει το πιάνο και να το τοποθετήσει στη θέση όπου είχαν υποδείξει οι γονείς. Ήταν πολύ όμορφο, κομψό και η αλήθεια είναι ότι ταίριαξε με τον χώρο αρμονικά. Πλέον ήταν όλα έτοιμα για να επιστρέψει η Δήμητρα από τη βόλτα της.

Όταν μπήκε στο σπίτι, άρχισε να απορεί βλέποντας συγκεντρωμένα αγαπημένα της πρόσωπα σε ένα εορταστικό κλίμα… Μέχρι να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε, το βλέμμα της τράβηξε το πιάνο που είχε καταλάβει τον χώρο. Ο ενθουσιασμός της, αλλά και όλων των παρευρισκόμενων, δεν περιγράφεται! Έτρεξε κατευθείαν και έκατσε στο σκαμπό του πιάνου με την φίλη της και άρχισε να παίζει ό, τι θυμόταν. Και η αλήθεια είναι πως θυμόταν αρκετά από τα λίγα μαθήματα που είχε κάνει πέρσι. Η γλυκιά νεράιδα Τατιάνα ήρθε να μοιραστεί τις γνώσεις της στο πιάνο, να συμβουλέψει και να κατευθύνει στα πρώτα της μουσικά βήματα την Δήμητρα, η οποία μάθαινε πολύ γρήγορα ό,τι της έδειχνε και της μάθαινε.

Το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από το πρόσωπό της. Μετά από αρκετή ώρα μουσικής, ασχολήθηκε με το άνοιγμα των δώρων της. Για το κάθε ένα που άνοιγε, η χαρά της ήταν η ίδια, αναλλοίωτη.  Σαν να έκρυβε η κάθε συσκευασία και ένα μικρό πιάνο! Οι μεγάλοι κουβέντιαζαν ευχάριστα, οι μικροί ξεφάντωναν, πιάνο και δώρα είχαν γίνει ένα  χαρούμενο σύνολο. Κάπου εκεί και αφού είχε περάσει και η ώρα νεράιδες και ξωτικά αναχώρησαν για να αφήσουν την οικογένεια να συνεχίσει τον δικό της λυτρωτικό εορτασμό.


θερμά τον μικρό Κωνσταντίνο και την ΙΡΙΔΑ Α.Ε. για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Ξανθή Μπερσή, Αριάδνη Ζυγογιάννη, Δημήτρης Δεληγιάννης

τους χορηγούς σε είδος: Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Zoocafe Restaurant, Ζαχαροπλαστείο Τα Ελευσίνια, Bouboukis Balloon, Τατιάνα Αναστασοπούλου, Εκδόσεις Πατάκη, ΒΙΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!