Κάποια πράγματα δεν πρέπει να μπαίνουν σε αναμονή για μεγάλο διάστημα. Η Δήμητρα, 8, πολύ ώριμη για την ηλικία της, αποφάσισε να μην περιμένει άλλο. Εξέφρασε γλυκά την ευχή της αφού ένιωθε έντονα την ανάγκη να πάρει χαρά και δύναμη άμεσα. Και οι νεράιδες της μόλις άκουσαν την επιθυμία της μικρής δε μπορούσαν να της χαλάσουν χατίρι. Με τα μαγικά φτερά τους πρόλαβαν να τα ετοιμάσουν όλα, σε περιορισμένες χρονικές συνθήκες. Πάντα όμως με τη δέουσα προσοχή με σκοπό την ευτυχία της Δήμητρας.

Έτσι λοιπόν λίγο πριν βγει η τόσο δύσκολη χρονιά, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τη Δήμητρα! Χτύπησε ξαφνικά το κουδούνι του σπιτιού και ποια να δει; Ήταν η νεράιδα Μαρία, η ολό-δική της νεράιδα! Αφού είχε πάρει όλες τις προφυλάξεις, έφτασε στο κατώφλι της αγαπημένης της Δήμητρας! Και δεν ήταν μόνο εκείνη φυσικά! Μαζί της έκαναν την εμφάνισή τους και οι μεγάλες κούτες, γεμάτες με πολλά όμορφα τυλιγμένα παιχνίδια, εκείνα τα οποία είχε ζητήσει η Δήμητρα!

Με ανυπομονησία η μικρή μας τα ανοίγει ένα-ένα! Γελούσε, χοροπηδούσε σε όλο το σπίτι! Να το υπέροχο χειμωνιάτικο σπιτάκι L.O.L. Surprise, να οι άπειρες κουκλίτσες οι οποίες είχαν γεμίσει το πάτωμα δίπλα στη Δήμητρα! Και ακόμα πάρα πολλά άλλα παιχνίδια L.O.L. Surprise, που η μικρή δεν είχε καν σκεφτεί ότι θα ήθελε.

Να και η Δήμητρα κάπου εκεί, χωμένη μες στο μεγάλο βουνό από παιχνίδια. Γεμάτη ευγνωμοσύνη! Να λέει δυνατά: «Πω, πω, πόσα πολλά παιχνίδια! Δε το πιστεύω! Πόση χαρά μου δίνετε σήμερα!».

Ξαναχτυπά μετά από λίγο το κουδούνι, και το ζεστό σαλόνι της οικογένειας γεμίζει με μπαλόνια και άλλες μικροεκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει οι νεράιδες. Στο τέλος έφτασε και η μεγαλοπρεπής τούρτα της! Πόσο όμορφη εικόνα! Πόσο όμορφα συναισθήματα! Η χρονιά της οικογένειας κλείνει με την ευχή της Δήμητρας, στο πιο χαρούμενο περιβάλλον του κόσμου. Με μεγάλα χαμόγελα, μπόλικη νεραϊδόσκονη και ελπίδα! Ελπίδα για όλα τα ωραία που μπορούν να συμβούν…

θερμά τη ΔΕΗ για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Μαρία Φωτοπούλου

τους χορηγούς σε είδος: Giochi Preziosi Ελλάς Α.Ε., ζαχαροπλαστείο ΝΤΙΝΟΣ

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας