Εύχομαι να αποκτήσω έναν gaming υπολογιστή – Δημήτρης, 10, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί με πολλά χόμπι και αρκετό…μυστήριο! Τρέφει ένα μεγάλο πάθος για την επίλυση μυστηρίων, όπως λέει, και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει εγκληματολόγος. Αγαπάει τις πολεμικές τέχνες, κυρίως το καράτε, και του αρέσει να βλέπει ταινίες με ninja. Επιπλέον, του αρέσει πάρα πολύ να παίζει στρατηγικά βιντεοπαιχνίδια και ασχολείται πολύ με την τεχνολογία.

Η ασθένεια του Δημήτρη δεν τον έχει εμποδίσει από το να είναι δραστήριος και πάντα ενημερωμένος για τις εξελίξεις. Συνεχίζει και «παλεύει» κάθε στιγμή μαζί της, όπως τόσο καλά έμαθε στο καράτε. Για να τον ανταμείψουν οι νεράιδες για αυτή του τη μάχη, φρόντισαν να ετοιμάσουν μία μοναδική ημέρα για να εκπληρώσουν την ευχή του. «Θέλω να αποκτήσω έναν gaming υπολογιστή», ήταν η ευχή του μικρού μας φίλου και η ομάδα του Make-A-Wish έβγαλε μεμιάς τα μαγικά ραβδιά της.

Το «κυνήγι θησαυρού», ξεκίνησε στο σπίτι που φιλοξένησε την οικογένεια στην Αθήνα, συνεχίστηκε στο εστιατόριο όπου η οικογένεια βρέθηκε για να δειπνήσει, και έκλεισε με την εξιχνίαση γρίφων σε Escape Room. Ο Δημήτρης κλήθηκε να απαντήσει σε πολλά, διαφορετικά ερωτήματα ώστε να καταφέρει να απεγκλωβίσει την ομάδα του από το «κινούμενο τρένο». Μετά την επιτυχημένη απόδραση, είχε φτάσει η ώρα  για το «βραβείο» του Δημήτρη. Μα είχε μια τελευταία αποστολή: έπρεπε να βρει ποια πόρτα ανοίγει το κλειδί με τον αριθμό 82!

Ο Δημήτρης κατενθουσιασμένος άνοιξε την πόρτα, γνωρίζοντας ότι εκεί θα έβρισκε ότι επιθυμούσε περισσότερα και όρμησε να ανοίξει όλα τα κουτιά που τον περίμεναν. Άνοιξε το μεγάλο κουτί  και το χαμόγελο του δεν έλεγε να φύγει από το πρόσωπο του.

Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί πρότυπο για όλους, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες, συνεχίζει να «μάχεται». Είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρει να αποκτήσει τη δική του «μαύρη ζώνη» και να αποδείξει ότι με αρκετή θέληση και επιμονή, μπορούμε να καταφέρουμε ότι θελήσουμε.

Αυτή η ευχή εκπληρώθηκε με την πολύτιμη προσφορά του ΟΠΑΠ και της ενέργειας “MAD for a Cause”: Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» 

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας για την πολύτιμη προσφορά τους: Βάσια Μπόγρη, Ειρήνη Μιχαλόλια