Ο Δημήτρης είναι ένα δραστήριο και κοινωνικό παιδί με πολλά ενδιαφέροντα και πολλούς φίλους. Παίζει μπάσκετ και ποδόσφαιρο, ενώ είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο Taekwondo. Όπως οι περισσότεροι έφηβοι αυτής της ηλικίας , έτσι κι’ εκείνος , φυσικά, ασχολείται πολύ με το gaming.

Γι’ αυτό το λόγο σκέφτηκε πολύ προσεκτικά την ευχή του.

Ζήτησε ένα δωμάτιο gaming, ώστε εκτός από το διάβασμα, να μπορεί να παίζει με τους φίλους του, αλλά και με τον αδελφό του που τόσο αγαπάει, σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για αυτό τον σκοπό.

Άλλωστε ήταν ευκαιρία ήταν και μεγάλη συγκυρία, αφού εκείνη την περίοδο έστηναν σιγά σιγά το νέο του pc μαζί με τον αγαπημένο του μπαμπά.

Οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους και με πολλή φαντασία και νεραιδόσκονη, φρόντισαν να εμπλουτιστεί το δωμάτιο με τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία. Ήθελαν όλα όσα είχε ονειρευτεί να γίνουν τέλεια, ώστε η ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του, να του μείνει αξέχαστη!

Με απόλυτη εχεμύθεια και ενώ ο ίδιος έλειπε από το σπίτι, οι εθελοντές σε συνεργασία με τις νεράιδες έκαναν το θαύμα τους.

Το δωμάτιό του μεταμορφώθηκε! Οι κρυφοί φωτισμοί με τα led φώτα έκαναν το σκηνικό ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Ο Δημήτρης μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο, έμεινε κυριολεκτικά άφωνος.

Δεν περίμενε να γίνει τόσο εντυπωσιακό αλλά και βολικό ώστε να μπορεί να το μοιράζεται τόσο άνετα με τον αδελφό του. Αντίκρισε τα κρεβάτια τους να αιωρούνται σχεδόν στον αέρα και από κάτω να περιμένουν δύο πανέμορφες καρέκλες gaming στημένες μπροστά από τα νέα τους γραφεία.

Οι ντουλάπες ήταν ντυμένες με τον αγαπημένο του μπασκετμπολίστα. Είχε ακόμα και ένα τηλεκοντρόλ ώστε να αλλάζει το χρώμα του φωτισμού ανάλογα με τις διαθέσεις του.

Η χαρά του ήταν απερίγραπτη και ευχαρίστησε πραγματικά όλους για αυτό το υπέροχο δωμάτιο, που δεν είχε φανταστεί ούτε στα πιο κρυφά του όνειρα.

Ήταν πραγματικά ευγνώμων τόσο εκείνος, όσο και η υπόλοιπη οικογένειά του. Με το χαμόγελό του να παραμένει ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του συνεχώς.

θερμά την εταιρεία  Melissa – Kikizas για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Γιάννης Καρβουνάς

τους χορηγούς σε είδος: ΙΚΕΑ, VITEX, Elite Strom, MyIkona, KENTIA, Colore Colori, Ζαχαροπλαστείο Σταμάτης

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!