Παραμονή Πρωτοχρονιάς και οι νεράιδες δούλευαν πυρετωδώς! Είχαν βλέπετε μια ευχή να πραγματοποιήσουν, και δε γινόταν να απογοητεύσουν τον Δημήτρη! Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, κουβαλώντας όλα όσα ευχήθηκε να αποκτήσει ο Δημήτρης, κι ακόμα περισσότερα. Οι νεράιδες λοιπόν σαν άλλα ξωτικά φορτώθηκαν με δώρα, φαγητά, μπαλόνια και γλυκά, για τον μικρό μας γλυκατζή, και κίνησαν για το σπίτι του.

Τους υποδέχθηκε όλη η οικογένεια με ενθουσιασμό! Μέσα σε μια γλυκιά, εορταστική ατμόσφαιρα, ο Δημήτρης άρχισε να ξετυλίγει όλα όσα επιθυμούσε. Αυτή την παραμονή Πρωτοχρονιάς, δε θα χρειαζόταν να περιμένει την αλλαγή του χρόνου για να νιώσει αυτή τη χαρά! Το ίδιο, όμως, ίσχυε και για τη μικρότερη αδερφή του, που ήταν κι εκείνη πολύ χαρούμενη με τα δώρα της. Ο Δημήτρης εντυπωσιάστηκε περισσότερο με την τιμονιέρα που του έφεραν οι νεράιδες, αφού δε την περίμενε καθόλου! Ωστόσο, γνωρίζοντας πόσο του αρέσει να παίζει παιχνίδια με αυτοκίνητα, ήταν κάτι που δε θα μπορούσαν να παραλείψουν!

Αφού άνοιξε όλα του τα δώρα κατενθουσιασμένος, όλοι βοήθησαν στο στήσιμο του υπολογιστή. Ούτε καν οι μικροαναποδιές που προέκυψαν στη διαδικασία δε μπόρεσαν να χαλάσουν τη διάθεση του Δημήτρη, αφού επιτέλους το όνειρό του γινόταν πραγματικότητα. Είχε πλέον τον ολόδικό του υπερσύγχρονο υπολογιστή, για να κάνει τα μαθήματά του, να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια, αλλά και να εξασκείται με τα εξαρτήματα, αφού το όνειρό του είναι να γίνει τεχνικός υπολογιστών όταν μεγαλώσει.

Τόσο ο Δημήτρης, όσο και οι γονείς ήταν κατενθουσιασμένοι. Είπαν χαρακτηριστικά ότι δεν περίμεναν καθόλου να συμβεί κάτι τέτοιο στο στήσιμο μιας ευχής. Γνώριζαν ότι μπορεί να αποκτήσει ένα μικρό δώρο αλλά δε φανταζόντουσαν  ότι ο οργανισμός ήταν ικανός για κάτι τόσο μεγάλο, πόσο μάλλον με τις συνθήκες της πανδημίας.

Η μητέρα του σχολίασε πως με χαρά θα μιλούσε στο ραδιόφωνο για την ασθένεια του παιδιού, ώστε να γνωστοποιηθεί στον κόσμο τι είναι το οστεοσάρκωμα. Η πραγματοποίηση της ευχής του ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Δημήτρη, και του έδωσε ιδιαίτερη δύναμη και χαρά για να συνεχίσει τον αγώνα του με γενναιότητα.

τους εθελοντές μας: Άννα Τσακαλίδου, Αλεξάνδρα Μάντη

τους χορηγούς σε είδος: Taxiway, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box σε όλα τα παιδιά μας