Την περίοδο της καραντίνας, ο Δημήτρης δεν ένιωθε και τόσο παράξενα όσο εμείς. Λόγω της υγείας του, ήταν εξοικειωμένος με τους περιορισμούς, την επιπλέον προσοχή και πάντα είχε μέσα του τη φλόγα της προσμονής για καλύτερες μέρες.

Παρόλο που είναι ένα υπομονετικό παιδί, μόλις ευχήθηκε να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή, η καρδιά του άρχισε να χτυπά πιο δυνατά και η ανυπομονησία να φουντώνει. Πλέον είχε κάτι να περιμένει με ενθουσιασμό και η προσμονή αυτή του έδινε δύναμη να συνεχίσει τον καθημερινό του αγώνα για την υγεία του.

Όσο οι μέρες περνούσαν, η παραμονή του στο σπίτι αύξανε την ανυπομονησία του για μια ευχάριστη έκπληξη που θα ανέτρεπε τη μουντάδα.  Έτσι, μας δήλωσε ότι δε θέλει να περιμένει άλλο. Τώρα ήταν η καλύτερη ευκαιρία για τις νεράιδες να εκπληρώσουν την ευχή του. Να του δώσουν την ευκαιρία να μπορεί να μεταμορφώνεται από ικανό στρατιώτη σε δυναμικό μαχητή και διάσημο ποδοσφαιριστή που σκίζει τα δίχτυα! Ο Δημήτρης, με την απόκτηση του νέου του υπολογιστή, θα μπορούσε να «μεταμορφωθεί» ανά πάσα στιγμή σε ό,τι εκείνος επιθυμούσε, αρκεί να διάλεγε το κατάλληλο παιχνίδι. Ο δικός του gaming υπολογιστής θα ήταν η «έξοδος», και μάλιστα με μεγάλη ασφάλεια λόγω της εύθραυστης υγείας του.

Λόγω της κατάστασης, νεράιδες και εθελοντές ήταν αδύνατο να παρευρεθούν, όμως φρόντισαν επί τρεις ημέρες να δρομολογούνται παραδόσεις με αποκλειστικό παραλήπτη τον νεαρό έφηβο. Κάθε φορά που άνοιγε ένα κουτί, ένιωθε την αγάπη τους να διαχέεται στο χώρο και ενθουσιασμένος τις καλούσε είτε στο τηλέφωνο, είτε με βιντεοκλήση, για να τους δηλώσει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του. Το χαμόγελο ζωγραφίστηκε για ημέρες στο πρόσωπό του και το μυαλό του γέμισε από εικόνες και σχέδια για τις νέες μάχες που αυτή τη φορά θα έδινε ακίνδυνα μέσω του υπολογιστή του.

Και μπορεί εσείς να μην μπορείτε να δείτε τη χαρά του Δημήτρη μας, μια και ο ίδιος το αποφάσισε να μην έχει δημοσιότητα η ευχή του, μα φανταστείτε πόσο ευτυχισμένος είναι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του!

🙏 ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία που πήραν μέρος στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής. Με σταθερούς συμμάχους μαθητές και εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα, καταφέραμε να εκπληρώσουμε και αυτή την ευχή!

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)