Το πρώτο πράγμα που μάθαμε για το Δημήτρη, από την αρχή της γνωριμίας μας, ήταν η τεράστια αγάπη του για τα ζώα και ειδικά για τα σκυλιά. Η οικογένεια έχει ήδη ένα σκυλί και κατά καιρούς φιλοξενεί διάφορα άλλα ζωάκια, όπως παπαγάλο, κουνελάκι και άλλα…

Ο Δημήτρης όταν μεγαλώσει θα ήθελε να αποκτήσει μία φάρμα. Έτσι, λοιπόν, δεν ήταν καθόλου έκπληξη για μας η ευχή του. Ο Δημήτρης ευχήθηκε να αποκτήσει ένα κουτάβι Λαμπραντόρ, που θα το εκπαιδεύσει και θα το μεγαλώσει ο ίδιος, θα είναι ο καλύτερός του φίλος.

Η αλήθεια είναι ότι ο covid-19 προκάλεσε σημαντικές καθυστερήσεις στην εκπλήρωση της ευχής του. Ήταν όμως πολύ γλυκός και υπομονετικός, καθώς ήξερε ότι οι νεράιδες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πραγματοποιηθεί το όνειρό του, το συντομότερο δυνατό.

Και η πολυπόθητη μέρα έφτασε! Το κουτάβι μας ξεκίνησε νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τη νεράιδα και το ξωτικό που είχαν αναλάβει τη μεγάλη τιμή να το παραδώσουν στο Δημήτρη, στην ακριτική Ορεστιάδα. Η διαδρομή κύλησε πολύ ευχάριστα, με το κουτάβι να κοιμάται σχεδόν συνέχεια. Στην Αλεξανδρούπολη προστέθηκε ακόμα μία νεράιδα στην παρέα και συνέχισαν για Ορεστιάδα.

Ο Δημήτρης, αν και ανυπομονούσε, υπάκουσε στην παράκληση της μητέρας του να περιμένει μέσα στο δωμάτιό του, μαζί με τους δύο φίλους του. Θέλαμε βλέπετε να σκαρώσουμε ολόκληρο σκηνικό στην αυλή! Στήθηκε μπουφές με τις αγαπημένες του λιχουδιές, στολίστηκε ο χώρος με μπαλόνια και αστεράκια και μία υπέροχη τούρτα – αστέρι περίμενε υπομονετικά τη σειρά της.

Πια είχε φτάσει η μεγάλη στιγμή να ανταμώσουν ο Δημήτρης με το καινούργιο, δικό του κουτάβι, την Άμπρα. Μόλις την πήρε στην αγκαλιά του, η μικρή άρχισε να τον γλείφει όλο χαρά και την ευτυχία του Δημήτρη μαρτυρούσε το γάργαρο γέλιο  και η λάμψη στα μάτια του!

Τα χιλιόμετρα που διανύσαμε σε μια μέρα από τη Θεσσαλονίκη για την Ορεστιάδα ήταν ελάχιστα μπροστά στην ικανοποίηση που νιώσαμε βλέποντας το Δημήτρη να κρατάει στα χεράκια του την Άμπρα! Η μαγεία της ευχής υπάρχει και καταφέρνει να χαρίσει απλόχερα το χαμόγελο και τη χαρά ακόμα και στα πιο συνεσταλμένα παιδιά!

ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία KLEEMANN για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Μαρία Περμεκερλή, Ηλέκτρα Στυλιανοπούλου, Κωνσταντίνος Καρίκας

τους χορηγούς σε είδος: Avis, Mars Hellas, Nutripet, Quiko Mega Pet, Pet Shop 88, Dog School Καλφόπουλος, Μιχάλης Δελτσίδης (κτηνίατρος), Ζησάκης Αρτογλυκίσματα, Μανώλης Γκαϊδατζής (φωτογράφηση), MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)