Εύχομαι να αποκτήσω έναν gaming υπολογιστή – Δημήτρης, 15, οξεία μυελογενής λευχαιμία

Ο Δημήτρης, είναι ένας φοβερός έφηβος! Ενημερωμένος για τα πάντα, αστείος, μέσα σε όλα και με αστείρευτη ενέργεια για ζωή! Σχεδόν, μάς έκανε να ξεχάσουμε ότι πρόκειται για ένα παιδί που έχει δοκιμαστεί τόσο. Και όμως, παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, η δύναμη μέσα του καλά κρατεί, ακόμα και μετά από τόσες θεραπείες και ώρες στο νοσοκομείο. Μάς μίλησε για τα χόμπι του, τους φίλους του, το χαρακτήρα του και τους τρόπους διασκέδασης που προτιμά, αλλά και για τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες του και ό,τι είχε στερηθεί και του είχε λείψει.

Όπως μάς είχε εκμυστηρευθεί την ημέρα της εκμαίευσης, η αγαπημένη του ασχολία εντός σπιτιού είναι τα video games, τα οποία μέχρι τότε έπαιζε στον κοινόχρηστο υπολογιστή της οικογένειας. Μεγαλύτερη επιθυμία του φυσικά, ήταν να αποκτήσει έναν ολόδικό του και ολοκαίνουριο gaming υπολογιστή, μαζί με όλα τα περιφερειακά, για να μπει στο δωμάτιό του και έτσι με την ησυχία του να μπορεί να τον χαρεί όποτε θέλει και να παίζει όσο θέλει!

Και έφτασε η μέρα που θα άφηνε για κάποιες ώρες το δωμάτιο του νοσοκομείου, για την εκπλήρωση της ευχής του! Είχαμε κρατήσει στο μυαλό μας, ότι κάτι που του αρέσει πάρα πολύ είναι το άθλημα του kickboxing, μία ασχολία που είχε αρχίσει μαζί με την αδελφή του πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο. Εκείνη την ημέρα της είχαμε, λοιπόν, την τύχη να έχουμε κοντά μας δυο επαγγελματίες προπονητές kickboxing για να προσφέρουμε στο Δημήτρη μία προπόνηση που τόσο πολύ του είχε λείψει. Η ενέργεια και η τεχνική του, ακόμα και μετά από τόσο καιρό αποχής, ήταν εντυπωσιακή! Και αυτή ήταν απλά μία από τις πολλές εκπλήξεις που είχαμε ετοιμάσει για τον αγαπητό μας μαχητή!

Αφού τελείωσε η προπόνηση, πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Μόνο που το δωμάτιό του, ή μάλλον το περιεχόμενό του, δεν ήταν όπως το είχε αφήσει ο Δημήτρης μας!  Δίπλα στο κρεβάτι του, τον περίμενε ο υπολογιστής, μαζί με όλα τα περιφερειακά, σε πολλά κουτιά που τον «παρακαλούσαν» να τα ανοίξει και να ανακαλύψει τι ακριβώς κρύβουν!

Ήταν όλα φοβερά! Ένα κι ένα, αυτό ακριβώς που ήθελε! Ένα τεράστιο χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπό του, καθώς επιτέλους πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη επιθυμία του! Το μόνο που ήθελε πλέον, ήταν να τα συνδέσει για να ξεκινήσει να παίζει!

Εισπράξαμε πολλή αγάπη από τον Δημήτρη και την πολυμελή οικογένειά του, από την πρώτη στιγμή που τους γνωρίσαμε. Και είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι, που καταφέραμε να ανταποδώσουμε την αγάπη που λάβαμε, προσφέροντας γέλιο και χαρά στο αγόρι τους!

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας για την πολύτιμη προσφορά τους: Νατάσα Κανελλοπούλου, Γιάννης Καρβουνάς, Μαρούσα Αντωνίου

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing, Seven Hellas, Passarella, Ζαχαροπλαστείο Παύλου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).