Το μαγικό ταξίδι για τον Δημήτρη μας ξεκίνησε από την Αθήνα κιόλας. Φορώντας την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας, πορεύτηκε για το φαινομενικά ακατόρθωτο. Τίποτα, όμως, δεν είναι ακατόρθωτο στον κόσμο των νεράιδων.

Ο χρόνος ήταν λιγοστός και στέρευε. Όλες οι νεράιδες κινητοποιήθηκαν. Ξενυχτούσαν με αγωνία πάνω από τους υπολογιστές τους, για να τα καταφέρουν. Και τα κατάφεραν! Η ευχή του Δημήτρη εκπληρώθηκε σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Δεν θα παρακολουθούσε έναν τυχαίο αγώνα. Θα παρακολουθούσε την Εθνική Ελλάδος ενάντια στην Εσθονία. Όταν του ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να βρουν τα εισιτήρια, ο Δημήτρης στην αρχή δεν τις πίστεψε.

Μόλις ανέβηκε στο αεροπλάνο για το Μιλάνο, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι όντως… οι νεράιδές του τα είχαν καταφέρει! Κοιτάζοντας τον ουρανό έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου, ο Δημήτρης μας όδευε προς το όνειρο. Η καρδιά του γέμισε χαρά και ανυπομονησία για τη στιγμή που θα πατούσε για πρώτη φορά σε ιταλικό έδαφος.

Οι μέρες στην Ιταλία κύλησαν γρήγορα. Μετά από αρκετές βόλτες στα μοναδικά σοκάκια του Μιλάνου, πεντανόστιμο φαγητό, ψώνια και ένα σωρό φωτογραφίες, ήρθε η μέρα που με ανυπομονησία μικρού παιδιού περίμενε. Οι νεράιδες του είχαν ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη. Όχι τον αγώνα, κάτι άλλο… Σε μια στιγμή, χτύπησε το κινητό του. Ο Δημήτρης έλαβε κάποια video. Ήταν video από παίκτες της Εθνικής! Τον χαιρετούσαν. Του μιλούσαν. Ακούμπησε το κεφάλι του στο τραπέζι και δεν μιλούσε για αρκετή ώρα. Είχε κυριευθεί από συναισθήματα.

Με την Ελληνική σημαία να αγκαλιάζει τους ώμους του και με μάτια που «φώναζαν» ευτυχία παρακολούθησε τον αγώνα! Χειροκροτήματα, χαμόγελα, φωνές, γέμισαν το χώρο του γηπέδου. Η Εθνική ομάδα νίκησε πανηγυρικά!

Παρόλα αυτά, το μαγικό ταξίδι δεν τελείωσε με την σφυρίχτρα του διαιτητή. Ο Δημήτρης κατάφερε να συναντήσει και εκτός γηπέδου τους αγαπημένους του παίκτες και να συστηθεί αυτοπροσώπως. Δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τον αγαπημένο του παίκτη, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η χαρά του δεν μπορούσε να αποτυπωθεί με λέξεις.

Μετά την εκπλήρωση της ευχής του, ο Δημήτρης δεν έφυγε από το πλευρό των νεραϊδών. Ήρθε να τις επισκεφθεί και στην Αστερομέρα, την ημέρα που είναι αφιερωμένη στο Αστέρι της Ευχής. Η μαμά του, ακόμη και τώρα, μας λέει ότι ο Δημήτρης μεταμορφώθηκε. Έχει γίνει άλλο παιδί. Έχει αλλάξει ενδιαφέροντα και απορροφά κάθε στιγμή της ζωής. Όλα αυτά; Χάρη στην εκπλήρωση της ευχής του!

 θερμά τη ΔΕΗ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, Craftbox, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!