Όπως όλα τα παιδιά, έτσι και ο μικρός Δημήτρης είναι ένα «ανήσυχο πνεύμα».  Καθημερινά όλο και κάτι θα κεντρίσει την προσοχή του και θα γαργαλήσει την περιέργειά του. Μάλιστα, όπως λέει και μια νεραϊδίσια παροιμία: «Για καθετί που το παιδί ενδιαφέρει, νέες ευχές δημιουργούνται και η μία από την άλλη διαφέρει. Μόνο μια νεράιδα μπορεί ποια είναι η βαθύτερη να βρει». Ένα από τα μυστικά των νεράιδων είναι πως μπορούν όχι μόνο να ακούνε τις σκέψεις των παιδιών, αλλά και να τα επισκέπτονται στα όνειρά τους. Έλα, όμως, που οι σκέψεις του Δημήτρη άλλαζαν συνεχώς, ενώ τα όνειρά του ποικίλαν και αυτά!

Με όλη την νεραϊδίσια δεξιοτεχνία της, κατάφερε τελικά να εκμαιεύσει από τον Δημήτρη αυτό που κατάλαβε πως ήταν η πιο βαθιά ευχή του. Δεν χρειάστηκαν πολλά… Μονάχα ένα μαγικό κέρμα που κρατώντας το ο Δημήτρης μπόρεσε επιτέλους να φέρει στη φαντασία του καθαρά τι θα του έδινε τη μεγαλύτερη χαρά!

Μια μέρα, λοιπόν, σαν να ήταν ο ήλιος φωτεινότερος και τα τραγούδια των πουλιών εντονότερα! Την ημέρα εκείνη ο Δημήτρης μπήκε στο δωμάτιό του και η ευχή του – ναι, αυτή που είχε καταφέρει να βρει η νεράιδα μέσα στα βάθη της ψυχής του – έτσι μαγικά, είχε εκπληρωθεί… Το δωμάτιό του είχε γίνει ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί!

Το δωμάτιο κοσμούσαν ζωάκια που μόνο σε βιβλία είχε δει! Ένας τεράστιος χάρτης στόλιζε τον έναν τοίχο με ένα σωρό μέρη που θα ήθελε μια μέρα να επισκεφθεί. Ένα σωρό δώρα, που του είχαν φέρει κάποια ξωτικά, σε ολόκληρο το πάτωμα είχαν απλωθεί. Και ήταν αμέτρητα! Άνοιγε, ξετύλιγε, άνοιγε, ξετύλιγε και δεν είχαν τελειωμό!

Ολόκληρο το ζωικό βασίλειο είχε καταφθάσει να κοσμήσει κάθε γωνιά του δωματίου του. Και τόσα ζώα μαζεμένα ο Δημήτρης δεν είχε ξαναδεί. Η νεράιδά του, βλέπετε, τα είχε στείλει να υποβάλουν τα σέβη τους. Γιατί ο Δημήτρης είναι άξιος ενός βασιλιά. Όχι, όμως, ενός οποιουδήποτε βασιλιά… Είναι άξιος ενός λιονταριού, του βασιλιά της ζούγκλας, που ποτέ φόβο δεν έχει νιώσει μη και χάσει κάποια μάχη!

Ευχαριστούμε θερμά τη μικρή Άννα και τη μικρή Σταματίνα, τους φίλους και τους συγγενείς τους για τη συμβολή τους στην εκπλήρωση της ευχής!

θερμά τη μικρή Άννα και τη μικρή Σταματίνα, τους φίλους και τους συγγενείς τους για τη συμβολή τους στην εκπλήρωση της ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Elite Strom, Home Accessories, IKEA, Lapin House, Linardakis Cargo, Myikona, Vitex, Ζαχαροπλαστεία Βασίλης, Θεόδωρος Παπαντωνίου & ΣΙΑ ΟΕ, ΚΙΦΑ μεταφορική ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε, Σάλτας Κώστας

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!