Ο μικρός Δημήτρης ευχήθηκε στις νεράιδές του να αποκτήσει μια κονσόλα PlayStation 5. Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, οι καλές νεράιδες θέλησαν να συνδυάσουν την ευχή του με μια από τις μεγάλες του αγάπες, η οποία είναι τα ζώα και η ασχολία μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα, τα ελάφια! Θα ήταν η καλύτερη ευκαιρία για τον Δημήτρη, λοιπόν, να συναντήσει τα αγαπημένα του ζώα και όχι μόνο από κοντά! Μιας και ήταν αδύνατον να εξορμήσουμε στη φύση και να ψάξουμε για ελεύθερα ελάφια, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Ο Δημήτρης επιθυμούσε να βρεθεί εκεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της ασθένειάς του.

Η ξενάγηση στον τεράστιο χώρο κράτησε σχεδόν τρεις ολόκληρες ώρες, γιατί ο μικρούλης μας ήθελε να σταματάμε σε κάθε ζώο, και να μαθαίνει όλες τις πληροφορίες για το καθένα. Η περιέργειά του έφτασε σε τέτοιο σημείο, που η μαμά του έλεγε ότι στο τέλος θα τον βρούμε κάποια στιγμή μέσα σε κάποιο κλουβί παρέα με τα ζωάκια! Όταν τελείωσε η ξενάγηση, καθώς επιστρέφαμε, τον περίμενε μία έκπληξη στο καφέ του πάρκου! Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του, σε μια άκρως δυνατή στιγμή, βρισκόταν ένας άνθρωπος, φίλος του Δημήτρη, που είχε να τον δει πολύ καιρό, και ο οποίος τον συντρόφευε καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύμηνης νοσηλείας του. Ένας φίλος που του κρατούσε συντροφιά, τον έκανε να γελά και να χαίρεται. Ο Γιάννης ο Youtuber.

Τα μάτια του είχαν μια έκφραση απορίας τί, πώς ,πότε. Χάρηκε πάρα πολύ που τον είδε και ξεκίνησε ν’ αναπαριστάνει παιχνίδια που ανέβαζε στο YouTube.

Ο Γιάννης του υποσχέθηκε ότι θα φτιάξουνε μαζί βιντεάκι για προσωπική του χρήση, ώστε ο Δημήτρης να μπορεί να το δείχνει στους φίλους του. Ακολούθησε το φαγητό και μια πράσινη τούρτα-χορτάρι που πάνω του βρισκόταν μια οικογένεια ελαφιών. Η μαμά του είπε: «Πέσατε στην περίπτωση! Είναι και Παναθηναϊκός!!!».

Στη συνέχεια ακολούθησε το κυνήγι του θησαυρού παίζοντας ζεστό κρύο με τους τρεις volunteens που είχαν αναλάβει να διοργανώσουν την ευχή του.

Και έτσι, βρήκε όλα τα αντικείμενα του PlayStation και εννοείται και το PlayStation.

Φεύγοντας, όλη η οικογένεια με αρχηγό τη μαμά ήθελαν να πάρουν τον Youtuber στο σπίτι τους, αλλά συμβιβαστήκανε τελικά να τους συντροφεύσει μόνο μέσα στο βανάκι.


θερμά τους VolunΤeens για την οργάνωση της ευχής και τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Ήβη Πολυχρονιάδου

τους χορηγούς σε είδος: Pastry Family, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Zoocafe Restaurant, Sony Hellas

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!