Κάθε μέρα του Δημήτρη είναι και από μια μικρή μάχη ενάντια στην ασθένειά του. Όταν ζήτησε, λοιπόν, από τις νεράιδές μας να πολεμήσει στο πλευρό κι άλλων σούπερ ηρώων, ξέραμε ότι είναι η ιδανική ευχή που θα τον κάνει να αντλήσει δύναμη για να συνεχίσει να παλεύει σκληρά και να βγει νικητής.

Ο Δημήτρης φόρεσε τη στολή του και έδωσε σήμα να ξεκινήσει η καταδίωξη. Πρώτα, όμως, έπρεπε οι ήρωές μας να βρουν τα όπλα που θα τους συνόδευαν στη μάχη ενάντια στο κακό. Αφού ο Κάπτεν Αμέρικα ανακάλυψε πού είχαν κρύψει οι κακοί την ασπίδα του και ο Θορ «κάλεσε» το σφυρί του, δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο… Οι σούπερ ήρωες με τον Δημήτρη να ηγείται άρχισαν να ψάχνουν την κρυψώνα των κακών. Αυτοί, όμως, κατάφεραν να μας βρουν πρώτοι και να αιχμαλωτίσουν τον Κάπτεν Αμέρικα!

Τότε, ο Δημήτρης, βρήκε τον ιδανικό  ρόλο… Έγινε κατάσκοπος! Έψαχνε συνεχώς τις κρυψώνες, έδειχνε ανήσυχος να δει πού βρίσκονται οι άλλοι ήρωες, να πάρει πληροφορίες από τους κακούς για τον Κάπτεν Αμέρικα που ήταν αιχμάλωτος, να βοηθήσει το Σπάιντερμαν, να, να, να! Ως καλός κατάσκοπος, έκανε ακόμα και τον κακό για να πάρει πληροφορίες! Τα πράγματα κορυφώθηκαν, όταν ο Τζόκερ έδωσε στο Λεξ Λούθορ ένα μαγικό φίλτρο που τον έκανε πιο δυνατό! Ο Δημήτρης, όμως, είχε προειδοποιήσει ήδη την ομάδα του και είχαν προλάβει να σκαρώσουν με ποιον τρόπο θα τους κατατρόπωναν!

Η μάχη τελείωσε με τους κακούς ηττημένους και τη σούπερ ομάδα εξαντλημένη. Οι καλοί είχαν νικήσει! Είχαν σώσει τον κόσμο και – όπως κάθε τέτοια νίκη – έπρεπε να το γιορτάσουν ανάλογα!

τους εθελοντές μας: Ελένη Αλεξανδροπούλου ,Φώτης Μελαμπιώτης, Μαρία Καλαθάκη, Φωτεινή Λιάπη

τους χορηγούς σε είδος: Manuello Pastry Lab, Five star catering, Kήπος των αισθήσεων, Χριστόπουλος Αλέξανδρος, Ιωαννης Ιορδανιδης, Galaxy Hotel,The party heroes, Hertz Autohellas

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!