Ο Δημήτρης από την πρώτη στιγμή που μίλησε με τις νεράιδές του ήξερε ποια θα ήταν η ευχή του. Να αποκτήσει ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας. Η καθημερινότητά του είναι δύσκολη, με συνεχείς θεραπείες και πολυήμερες παραμονές στο νοσοκομείο. Το κινητό θα του προσφέρει ένα παράθυρο στον υπόλοιπο κόσμο: σε αυτόν που έχει παγώσει προσωρινά για τον Δημήτρη.

Υπήρχε όμως ένα τόσο δα προβληματάκι… Οι κανονισμοί δεν επέτρεπαν στη νεράιδα να του εκπληρώσει την ευχή, μέχρι να κλείσει τα 9. Ο Δημήτρης, γνωρίζοντας καλά από κανονισμούς, κατάλαβε αμέσως ότι θα έπρεπε να περιμένει. Έτσι άρχισε να μετράει αντίστροφα μέχρι την ημέρα των γενεθλίων του. Φυσικά, η νεράιδα του δεν τον ξέχασε στιγμή και επικοινωνούσε τακτικά μαζί του για να τον βοηθάει στο μέτρημα! Αλλά και ο ίδιος ο Δημήτρης τη σκεφτόταν συνέχεια και κάθε τόσο την έπαιρνε τηλέφωνο για να τη ρωτήσει ανυπόμονα πότε θα είχε το κινητό που λαχταρούσε. Εκείνη, με πολλή αγάπη του θύμιζε τους κανονισμούς και πως ο καιρός πλησίαζε! Με πολλά δώρα, βιντεοκλήσεις και όμορφες εμπειρίες, φρόντιζε να δίνει στο Δημήτρη λίγη νεραϊδόσκονη!

Πολύ γρήγορα πέρασε ο καιρός και η μέρα των γενεθλίων του Δημήτρη έφτασε. Μπορεί αυτή η μέρα να τον βρήκε στο νοσοκομείο για να κάνει τις θεραπείες του, αλλά αυτό δεν θα εμπόδιζε τη νεράιδά του να κάνει τα μαγικά της. Μόλις ένιωσε καλύτερα, συνεννοήθηκε με τους γονείς του και ένα ξωτικό κατέφθασε γεμάτο χαρά. Ο Δημήτρης όταν είδε όλα τα πακέτα που είχε στείλει η νεράιδα του, δεν πίστευε στα μάτια του! Εκείνος είχε ζητήσει ένα κινητό, τι ήταν όλα αυτά; Άρχισε να ανοίγει τα πακέτα και γεμάτος ενθουσιασμό, ανακάλυψε τη μπλε θήκη που ονειρευόταν, ακουστικά, powerbank, τζαμάκι προστασίας οθόνης, αλλά και πολλά παιχνίδια.

Η χαρά του ήταν απερίγραπτη, όπως και η δύναμη που πήρε για να συνεχίσει τον αγώνα του.

θερμά την Athex Group για τη δωρεά που αφιέρωσαν στην ευχή

τους εθελοντές μας: Κωνσταντίνος Καρίκας

τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)