Η εφηβεία που βιώνει ο Διονύσης είναι πολύ διαφορετική από τα παιδιά της ηλικίας του. Νοσοκομεία, εξετάσεις και πολλοί περιορισμοί αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Εκείνος, δυνατός και μαχητής, δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Μέσα από τις δυσκολίες βγήκε πιο δυνατός και κατάφερε να χαμογελάει! Ένα τέτοιο χαμόγελο δεν έπρεπε να περιοριστεί στους τοίχους του σπιτιού και του νοσοκομείου. Μπορεί οι συνθήκες να μη του επιτρέπουν να έχει μια ξέγνοιαστη εφηβεία, όμως εκείνος αποφάσισε ότι θέλει να μοιράζεται κάθε χαμόγελο, κάθε όμορφη και άσχημη στιγμή με τους φίλους του έστω και από μακριά. Η ευχή του, επομένως, δεν θα ήταν άλλη από το να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας.

Βαθύτερη του επιθυμία να βγάζει πολλές selfie ως φανατικός Instagramer,  να αποκτήσει πολλούς followers και να επικοινωνεί καθημερινά με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Φανερά ανυπόμονος, περίμενε με λαχτάρα την ημέρα όπου η ευχή του θα εκπληρωνόταν.

Μετρούσε τις ημέρες, ώσπου κύκλωσε στο ημερολόγιό την τελευταία και ετοιμάστηκε! Μια μέρα με πολλές όμορφες στιγμές ανοιγόταν μπροστά του τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του. Η αδρεναλίνη του ανέβηκε στα ύψη και απολάμβανε κάθε λεπτό.

Στην τελική πίστα cart, φόρεσε επιδέξια το κράνος του και με περίσσεια αυτοπεποίθηση επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο έτοιμος για τη νίκη. Μια δύσκολη πίστα με στροφές, εμπόδια αλλά και σκληρούς αντιπάλους ήταν αυτό που είχε να αντιμετωπίσει προκειμένου να φτάσει στην κορυφή. Εκείνος δεν πτοήθηκε καθόλου και, συνηθισμένος να βγαίνει νικητής, τερμάτισε πρώτος! Ένα έπαθλο μόνο για εκείνον τον περίμενε στον τερματισμό και το κέρδισε επάξια. Το καινούριο του κινητό, αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσε, πλέον ήταν στα χέρια του. Το χαμόγελό του ξεπρόβαλε ευθύς αμέσως και η συγκίνησή του ήταν φανερή.

Έχοντας αποκτήσει πολλές αναμνήσεις και αξέχαστες στιγμές, γύρισε σπίτι του γεμάτος ικανοποίηση και χαρά! Η βαθύτερη επιθυμία του είχε πάρει σάρκα και οστά και πλέον πιστεύει ότι κάθε αδύνατο μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

τους εθελοντές μας: Νικολέττα Κοντογιαννίδου, Αναστασία Δημητράντζου

τους χορηγούς σε είδος: Allou Fun Park, Everest, Γιώργος Καραγάννης, Myikona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)