Μπορείς να καταλάβεις την σχέση ανάμεσα σε έναν άντρα και το αυτοκίνητό του, μόνο αν το έχεις νιώσει. Ο Διονύσης μας, αν και μικρούλης, ένιωσε αυτό το συναίσθημα από νωρίς. Σε ηλικία μόλις 4 ετών, η μοναδική του ευχή ήταν να αποκτήσει ένα κίτρινο τζιπ! Το παιδί αυτό φάνηκε από νωρίς πως θα κατακτούσε τους δρόμους, θα «δάμαζε» το αυτοκίνητο, όπως δαμάζει τόσο καιρό την ίδια τη ζωή, παλεύοντας με το νεφροβλάστωμα που τον ταλαιπώρησε. Η επιθυμία του είχε γίνει πλέον και δική μας και σύντομα θα γινόταν πραγματικότητα. Νεράιδες και ξωτικά εργάστηκαν σκληρά, μέρα νύχτα, για να κάνουν το όνειρο αυτό πραγματικότητα. Το κίτρινο τζιπ ήταν στα χέρια μας και σύντομα θα βρισκόταν στα χέρια του Διονύση. Οι οδηγίες ήταν σαφείς: «Το αμάξι μου, θέλω να πατάει απλά γκάζι!» Είναι φανερό ότι ο Διονύσης κοιτάει μόνο μπροστά και ανυπομονεί να βγει στους δρόμους, με συνοδηγό την αδερφούλα του και να κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα στην πίστα της ζωής.
Η μεγάλη μέρα είχε φτάσει. Όλα ήταν έτοιμα. Η αποστολή θα ολοκληρωνόταν. Στόχος μας, να ζωγραφιστεί το πιο γλυκό χαμόγελο, στο πιο γλυκό προσωπάκι! Συνοδεύσαμε τον Διονύση σε όλο του το ταξίδι, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Φτάσαμε στο Allou Fun Park, όπου περάσαμε πολλές ώρες με παιχνίδι και γέλια! Ο Διονύση διασκέδαζε με την καρδιά του, όμως στο βλέμμα του, φαινόταν η ανυπομονησία του… Εκείνος ανυπομονούσε να φτάσει η πολυπόθητη στιγμή που θα βρισκόταν πίσω από το τιμόνι κι εμείς ανυπομονούσαμε να δούμε την ποικιλία από γκριμάτσες, που τόσο απλόχερα ήξερε να μας χαρίζει πάντα ο Διονύσης μας. Πέρασε έτσι όμορφα και ανέμελα η μέρα μας και αφού άνοιξε τα δώρα του, έβγαλε φωτογραφίες και έφαγε την τούρτα του μαζί με τους φίλους του, έφτασε η στιγμή που λαχταρούσε και πήρε επιτέλους στα χέρια του το κλειδί! Μπορεί για εμάς να ήταν ένα απλό κλειδί, για εκείνον όμως, ήταν το κλειδί της ευτυχίας του! Το άρπαξε, μπήκε μέσα και έβαλε μπρος το αμαξάκι του. Δεν ξέχασε να βάλει την ζώνη του και εννοείται συνοδηγός ήταν η αδελφούλα του. Το πρόσωπο του έλαμπε, όπως έλαμπε και το κίτρινο τζιπάκι. Διονύση μας, να είσαι πάντα τόσο χαρούμενος όσο ήσουν τότε και να οδηγείς με ασφάλεια!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Ειρ. Τσομάκου, Ιωαν. Σταφυλίδη και Μ. Μηνά, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Power Look Design, Γρηγόρης Χρώματα, Mεταφορική Κανίδης, Allou Fun Park, Everest Allou Fun Park, Μelosa Intralink, Sticky

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).