Μια μέρα, οι νεράιδες ενημερώθηκαν για ένα όμορφο κορίτσι που ανυπομονούσε όσο τίποτα άλλο να εκπληρωθεί η ευχή της και να πάρει στα χέρια της το καινούριο της κινητό. Αποφάσισαν, λοιπόν, να οργανώσουν για το υπέροχο αυτό πλάσμα μια ημέρα στην αγαπημένη της πόλη, με αμέτρητες εκπλήξεις!

Πρώτος σταθμός ήταν ένα Ινστιτούτο αισθητικής για να την περιποιηθούν, όπως της αξίζει… σαν πριγκίπισσα! Μία περιποίηση προσώπου κι ένα ελαφρύ μακιγιάζ συνόδεψαν το λουκ της για να εξερευνήσει την πόλη και να βγει πολλές φωτογραφίες.

Οι γλυκιές νεράιδες την οδήγησαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, όπου την περίμενε ένα τραπέζι γεμάτο μπαλόνια, αστέρια και δώρα! Ανυπόμονη κι ενθουσιασμένη, όπως ήταν, άρχισε να ξετυλίγει τα πακέτα, περιμένοντας να ανακαλύψει το κινητό της. Ενθουσιαζόταν με κάθε ένα δώρο που ανακάλυπτε, αλλά άρχισε να ανησυχεί και λίγο. Ήταν δυνατόν οι νεράιδες να είχαν ξεχάσει το κινητό της;

Κι εκεί που η ανησυχία μεγάλωνε, ξάφνου εμφανίζεται μία σερβιτόρα του εστιατορίου, με ένα δίσκο στο χέρι και ένα όμορφο πακέτο με κορδέλα πάνω του. Μόλις είδε ότι ήταν το κινητό της, το προσωπάκι της φωτίστηκε και, χωρίς να χάσει στιγμή, πάτησε το μαγικό κουμπάκι για να ανοίξει και να αρχίσει να το χρησιμοποιεί. Ούτε οι ίδιες οι νεράιδες δεν μπορούσαν να περιγράψουν τη χαρά της! Ήταν σίγουρες για την αντίδρασή της και δεν ήθελαν να την αφήσουν να περιμένει δύο μέρες ολόκληρες.

Το διήμερο συνεχίστηκε παρέα με το καινούριο της κινητό, με το οποίο είχε απαθανατίσει ολόκληρη την πόλη. Η Δ. ήταν πιο χαρούμενη από ποτέ! Ανακάλυψε το Μουσείο των ψευδαισθήσεων, έμαθε να ανοίγει ζυμάρι και να πετάει πίτσες στον αέρα και παρακολούθησε μία ιδιωτική προβολή της ταινίας που είχε επιλέξει η ίδια, σε έναν από τους καλύτερους πολυκινηματογράφους της πόλης!

Οι νεράιδες που τη συνόδευαν, από την άλλη, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να χαίρονται με τη χαρά της… Για το μόνο που ανησυχούσαν ήταν να μην τελειώσει η μνήμη του κινητού της από τις πρώτες δύο μέρες!

θερμά την EV MMC GREECE Α.Ε. για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Τάνια Γεωργουλέτη, Σοφία Καραπουλουτίδου, Εύα Μάνογλου, Κωνσταντίνος Καρίκας, Μαρία Γεωργαντά

τους χορηγούς σε είδος: The Modernist Hotel, Cineplexx, Zen Beaute, Lavish Care, Museum of Illusions, Μαρία Καρακίτσιου, Mangiare Gastro Bar, Tribeca Food & Cocktail Bar, Ζαχαροπλαστείο Χατζηφωτίου, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!