Μια ξεχωριστή ευχή αλά… Halloween εκπλήρωσαν οι νεράιδες στα τέλη του Οκτώβρη. Η Δ. είναι ένα κορίτσι δραστήριο, με αστείρευτη ενέργεια, χιούμορ και ενδιαφέροντα! Ενθουσιάζεται με κάθε τι που θα βρεθεί μπροστά της και κυρίως, λατρεύει τις μεταμφιέσεις. Το πάθος της είναι ο χορός. Μπορεί να περάσει ώρες ατελείωτες χορεύοντας δίχως σταματημό! Έτσι, ευχήθηκε να αποκτήσει μια κονσόλα Nintendo Switch για να μπορεί να χορεύει κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας με το αγαπημένο της παιχνίδι Just Dance.

Οι νεράιδες, λοιπόν, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την εποχή του Halloween για να συνδυάσουν την ευχή της μικρής χορεύτριας με το πάθος της για τις μεταμφιέσεις. Κολοκύθες, φαντάσματα που κρέμονταν από το ταβάνι και τρομαχτικές φιγούρες διακόσμησαν τον χώρο, ενθουσιάζοντας τη Δ., η οποία είχε μεταμφιεστεί στην πιο παιχνιδιάρα δρακουλίνα που έχουμε δει ποτέ!

Το Halloween πάρτι κύλησε με πολλά και μοναδικά παιχνίδια. Μετά από ένα φανταστικό face-painting, τα παιδιά έπαιξαν το λεγόμενο «Trick or Treat», ή αλλιώς «Φάρσα ή Κέρασμα», διακόσμησαν τις δικές τους κολοκύθες και όλοι μαζί έκοψαν μια εντυπωσιακότατη τούρτα στην Δ.

Λίγο αργότερα, η Δ. αποφάσισε να εκμυστηρευτεί δυνατά μία σκέψη που φαινόταν ότι τη βασάνιζε… Νομίζοντας ότι οι νεράιδες μπερδεύτηκαν και ότι η ευχή της ήταν μόνο αυτό το Halloween πάρτι, είπε στεναχωρημένη ότι η ευχή της ήταν να αποκτήσει το Nintendo Switch και το παιχνίδι Just Dance, που τόσο ονειρευόταν. Οι νεράιδες της απάντησαν «Ίσως, εάν το ευχηθείς τρεις φορές δυνατά, που ξέρεις, ίσως και να εμφανιστεί μαγικά!». Τότε, η Δ. φώναξε «Θέλω ένα Just Dance και η συνέχεια ήταν πραγματικά συγκινητική…

Η Δ. άνοιξε τα μάτια της και αντικρίζοντας το παιχνίδι και την ολοκαίνουρια κονσόλα της ξετρελάθηκε! Φώναζε συνεχώς πόσο πολύ της αρέσει και πόσο ανυπομονεί να αρχίσει να παίζει. Μάλιστα, κάλεσε και όλους τους παρευρισκόμενους στο πάρτι σπίτι της για να χορέψουν όλοι μαζί!

Όταν πια η ώρα είχε περάσει και όλα τα παιδιά είχαν κουραστεί, η Δ. ήταν έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της αγκαλιά με την καινούρια της κονσόλα. Ήταν ξεκάθαρο στα μάτια της ότι η ημέρα εκείνη της είχε χαρίσει κάτι παραπάνω από ενθουσιασμό και χαρά… Της είχε χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία που την έκανε να καταλάβει ότι, μόνο όταν πιστέψουμε πολύ βαθιά, δεν υπάρχει καμία ευχή που να μη μπορεί να εκπληρωθεί και κανένα όνειρο που να μη μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

θερμά τη Μαρία, τη Βαλεντίνη και την Κάλλια από την ομάδα Volunteens για την πολύτιμη συμβολή τους στην εκπλήρωση της ευχής

τους εθελοντές μας: Αριέτα Δημητρίου, Βασιλική Ρόκου, Ειρήνη Αδάμου, Δήμητρα Μπουρνάζου, Ήβη Πολυχρονιάδου, Τριπολιτσιώτη Βικτώρια, Πατούνης Χάρης

τους χορηγούς σε είδος: Κασταλίτσα, Κωτσόβολος, Alfa Fruits  Catering, The sweetspot, Xplore (XPLORE Entertainment Center),Golden Hall

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!