Η Εβελίνα είναι μια αξιολάτρευτη μικρούλα! Στην πρώτη μας συνάντηση για την εκμαίευση της ευχή της, μας ενημέρωσε – σίγουρη για την απόφασή της – ότι λατρεύει να κάνει ποδήλατο και θα ήθελε διακαώς να αποκτήσει ένα! Έλα που η καλή νεράιδα κατάλαβε ότι η Εβελίνα έχει μία ακόμα αγάπη… σε όλη τη διάρκεια της συνάντησής μας, μιλούσε με κάθε λεπτομέρεια για την αγαπημένη της ηρωίδα, την πριγκίπισσα Έλσα, από την ταινία Frozen!

Κάτι θα έκανε και για αυτό η καλή νεράιδα, λοιπόν!

Η υγεία της μικρής ήταν τέτοια εκείνη την περίοδο, ώστε η παραμονή της στο νοσοκομείο ήταν απαραίτητη. Η κινητοποίηση ήταν άμεση, και η εκπλήρωση της ευχής της απαραίτητη: ήταν η στιγμή που η Εβελίνα μας, χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ δύναμη για να συνεχίσει τον αγώνα της!

Μπαλόνια Frozen και cupcakes, ήταν τα πρώτα που έκαναν την εμφάνισή τους για να ομορφύνουν τη βαριά ατμόσφαιρα του νοσοκομείου. Ακολούθησαν οι νεράιδες μα βρήκαν την Εβελίνα κουρασμένη από τις θεραπείες. Σκέφτηκαν ότι η έκπληξη που της ετοίμασαν θα την αναθάρρευε και δεν έχασαν λεπτό! Την καλωσόρισαν στο Βασίλειο της Αρεντέλας και, προς μεγάλη έκπληξη της μικρής, εμφανίστηκε η αγαπημένη της Έλσα. Είχε αφήσει για λίγο το Βασίλειο της και είχε έρθει κοντά της γιατί είχε μία σημαντική αποστολή: να παραδώσει το πολυπόθητο ποδήλατο!

Η αγαπημένη της Έλσα έμεινε σχεδόν μια ώρα μαζί της. Μαζί τραγούδησαν, γέλασαν και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες! Σιγά-σιγά η Εβελίνα άρχισε να ανακτά κάπως τις δυνάμεις της. Στην αρχή σηκώθηκε, και αφού έκαναν μια μεγάλη αγκαλιά, έκαναν μαζί ποδήλατο μέσα στο δωμάτιο. Αν και ακόμα δυσκολευόταν, τα κατάφερνε καλά. Ό,τι ακολούθησε όμως ήταν πέρα από τη φαντασία μας.  Μια ώρα μετά, Η Εβελίνα «όργωνε» τον διάδρομο του νοσοκομείου με το ποδήλατό της αμέριμνη, και δίπλα της οι  γονείς της μετέφεραν το σταντ του ορού. Το παιδί που πριν μία ώρα σηκωνόταν με δυσκολία από το κρεβάτι, έκανε ποδήλατο και το απολάμβανε!

Η στιγμή του αποχωρισμού ήταν δύσκολη, αλλά σίγουρα φεύγαμε πολύ πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι από την αρχή της ευχής. Ακόμα και για εμάς τους έμπειρους εθελοντές, η εκπλήρωση μίας ευχής στο νοσοκομείο, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για ακόμα μία φορά όμως, η δύναμη της ευχής αποδείχθηκε θεραπευτική και απαραίτητη, και αυτό είναι που μας έκανε να ανακτήσουμε και εμείς τις δυνάμεις και να συνεχίσουμε!

θερμά την κα Ίριδα Κολοβού για τη δωρεά της

τους εθελοντές μας: Χάρης Πατούνης, Λένια Αντωνιάδη

τους χορηγούς σε είδος: Kassimatis Cycling Ε.Π.Ε., Giochi Preziosi Ελλάς Α.Ε., Master Fireworks & Balloons, Μyikona, Grace kids entertainment

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!