Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα βασίλειο όχι και τόσο μακρινό, η πριγκίπισσα Ειρήνη ονειρευόταν μέρα-νύχτα την ημέρα που θα γίνει βασίλισσα. Ο καιρός περνούσε και οι νεράιδες άκουγαν πρωί-βράδυ τις προσευχές της, περιμένοντας υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή που θα την έστεφαν βασίλισσα, μια και η ήδη υπάρχουσα βασίλισσα είχε πια γεράσει και είχε έρθει η ώρα να παραδώσει τα βασιλικά της καθήκοντα στη διάδοχό της.

Η ημέρα της στέψης είχε επιτέλους φτάσει και οι νεράιδες πέταξαν μέχρι το βασίλειο για να ανακοινώσουν στην Ειρήνη τα ευχάριστα νέα! Η Ειρήνη ενθουσιασμένη ζήτησε να την πάνε το συντομότερο δυνατό στον χώρο όπου θα γινόταν η τελετή!

Φτάνοντας προς το βασίλειό της, ένα άτακτο ξωτικό είχε κρύψει σε κάθε γωνιά του χώρου τα βασιλικά δώρα που είχαν ετοιμάσει με τόση αγάπη οι νεράιδες στην Ειρήνη. Έτσι, προτού στεφθεί βασίλισσα, έπρεπε να ψάξει και να τα βρει γρήγορα, καθώς ήταν αναγκαία για την τελετή!

Με το που έφτασαν στην τελετή, οι νεράιδες γνώρισαν στην Ειρήνη τον μελλοντικό βασιλιά της, τον Θάνο, και μαζί άρχισαν με μανία να τρέχουν και να ψάχνουν τα κρυμμένα δώρα. Το βασιλικό ζευγάρι μέσα σε λίγα λεπτά είχε καταφέρει να τα βρει όλα και πανηγύριζε με χαρά! Ένα σκήπτρο, ένα στέμμα και ένα ζευγάρι πανέμορφα γοβάκια συμπλήρωσαν τη βασιλική της εμφάνιση. Η Ειρήνη ήταν πανέτοιμη να δει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα… να γίνει η βασίλισσα που ονειρευόταν από πάντα!

Τότε, συγκεντρώθηκαν όλοι οι καλεσμένοι γύρω από την Ειρήνη. Η μικρή πριγκίπισσα κάθισε αναπαυτικά στον θρόνο της και οι νεράιδες με τα μαγικά ραβδιά τους έχρησαν την Ειρήνη από πριγκίπισσα… μια πραγματική βασίλισσα! Η Ειρήνη πήρε τον βασιλιά της και ανέβηκαν σε ένα πανέμορφο άλογο. Έζησαν τις πρώτες τους βασιλικές στιγμές βολτάροντας, ιππεύοντας και χαιρετώντας τους καλεσμένους ώρες ατέλειωτες!

Φυσικά, οι νεράιδες είχαν φροντίσει να γιορταστεί η στέψη της Ειρήνης με ένα ξέφρενο πάρτι! Η Ειρήνη απολάμβανε τη μεγάλη γιορτή από τον θρόνο της σαν μια σωστή και ευπρεπής βασίλισσα, χαμογελώντας συνεχώς! Ο πιστός βασιλιάς της και οι νεράιδές της δεν έφευγαν στιγμή από πλάι της.

Μετά από πολύ παιχνίδι, φαγητό και διασκέδαση, η τελετή είχε φτάσει στο τέλος της… Η βασίλισσα Ειρήνη ανέβηκε στον πύργο της και χαιρέτησε ευγενώς όλους τους καλεσμένους της. Αποχαιρέτησε τις νεράιδές της και έφυγε για το κάστρο της έτοιμη να αναλάβει τα βασιλικά της καθήκοντα και να διοικήσει το όλο δικό της βασίλειο!

θερμά την Technomar Shipping Inc για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Κατερίνα Τσολάκη, Μαρία Μαλανδράκη, Λίλα Χρόνη, Eιρήνη Αδάμου

τους χορηγούς σε είδος: Memoirs e shop, plus e shop,  Πύργος Βασιλίσσης- Κέντρο της Γης, Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο, Σίλια Δραγούμη, Πύργος Μελισσουργού, Ειρήνη Δουλάκη, La Fourchette Catering, Fresh Patisserie , Ιππικός Όμιλος Καλυβίων, Myikona, Craft Box, Νίκος Τσιροζίδης

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!