Τη μικρή μας Ελεάννα από πολύ μικρή τη μάγευαν τα μαγικά πλάσματα κι οι ιστορίες που κάθε βράδυ άκουγε στα παραμύθια. Δεν είναι πρωτάκουστο για ένα κορίτσι της ηλικίας της. Μεγαλύτερη αδυναμία, όμως, έδειχνε πάντοτε σε αυτά τα μυθικά όντα που με χάρη και καμάρι περπατούν και ένα κέρατο κοσμεί περήφανα το μέτωπό τους: τους μονόκερους! Ένα δωμάτιο με τα πλάσματα αυτά λαχταρούσε από καιρό και οι νεράιδες, ως γνωστόν, σε τέτοιες γλυκές φάτσες χατίρι δεν χαλούν…

Η Αστάρτη, λοιπόν, η νεράιδά της, το ραβδί της δεν σταμάτησε στιγμή να το κουνά, ώσπου να εκπληρώσει την ευχή της. Βλέπετε, όσο καλόκαρδα κι αν είναι τα μυθικά αυτά πλάσματα που τόσο λατρεύει η Ελλεάνα, άλλη τόση μαγεία χρειάζεται για να τα προσεγγίσεις. Τα ξωτικά, πιστοί της σύντροφοι, μέρα-νύχτα δούλευαν, χτίζοντας και δημιουργώντας γραφεία και ραφάκια… Ώσπου έφτασε εκείνη η ονειρεμένη ημέρα, όπου το δωμάτιο της Ελεάννας ήταν επιτέλους έτοιμο!

Ένα τεράστιο ουράνιο τόξο στόλιζε τον έναν τοίχο. Τριγύρω του πετούσαν ένα σωρό μονόκεροι, ο ένας πιο χαριτωμένος και μαγευτικός από τον άλλον. Το δωμάτιο σαν να είχε ξεπηδήσει απευθείας από τις ιστορίες που άκουγε από όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή! Η νέα της κούνια και η μικρή σκηνή της, ήταν μονάχα μερικά από τα στοιχεία που είχαν έρθει απευθείας από τον νεραϊδόκοσμο.

Το πρώτο πράγμα που έκανε η Ελεάννα, μόλις άνοιξε την πόρτα, ήταν να πάει προς το κρεβάτι της και με ένα χοροπηδητό, να προσγειωθεί στα ονειρεμένα της σεντόνια. Γεμάτη ζωηράδα και χαμόγελο, αγκάλιασε με αγάπη τους μονόκερους που τώρα πια θα βρίσκονται εκεί δίπλα της… όχι μόνο στις ιστορίες που ακούει!

Τα μάτια της Ελεάννας δεν μπορούσαν να διακρίνουν καθαρά την κάθε λεπτομέρεια. Όλοι όσοι την αγαπούν και βρίσκονταν δίπλα την ημέρα της ευχής της, διέκριναν τον ενθουσιασμό της. Πήγαινε πέρα-δώθε σαν από χρόνια να γνώριζε πού βρισκόταν το κάθε τι!

Η μητέρα της, με δάκρυα χαράς, αγκάλιασε την Ελεάννα. Η ευχή της είχε επιτέλους εκπληρωθεί και η μαγεία δεν βρισκόταν μονάχα μέσα στο δωμάτιό της αλλά και στην καρδιά της!

θερμά τον ΟΠΑΠ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Φώτης Μελαμπιώτης, Αγάπη Χαριτάκη, Άντζελα Χαριστάκη, Βασίλης Βλαχάκης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Beauty Home, Elite Strom, Ergalia4u.gr, Familymed, First Time, IKEA, Katsaras-Home, Palamaiki, Saltas Έπιπλο, Stardustbebe, Sticky, Sweet House, Teepeelicious, Vitex, Vour, ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, Μαμ & Νάνι, Μιχάλης Παπουτσάκης, ΧΑΒΑΚΗΣ Α.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!