Η Έλενα μάς εκμυστηρεύτηκε την ευχή της όταν ακόμη είχαμε lockdown. Έτσι,  είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλές διαδικτυακές συναντήσεις και να γνωριστούμε καλύτερα. Το όνειρό της ήταν να αποκτήσει ένα σκυλάκι Λαμπραντόρ: την «Ελπίδα» της!

Όταν ο καιρός πλησίαζε, κανονίσαμε να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο με θέμα «Πώς να συμπεριφερθείς σε ένα κουτάβι» ώστε να είναι προετοιμασμένη. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, ένα πρωί να πάμε – τάχα – να παρακολουθήσει το σεμινάριο της για να είναι έτοιμη… Πού να ήξερε, όμως, ότι ήταν η ημέρα της ευχής της;

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου της ήταν δύσκολο να συγκεντρωθεί γιατί πεινούσε, νύσταζε και είχε αρχίσει να κουράζεται και από το μάθημα… Για να της επαναφέρουμε το ενδιαφέρον, της είπαμε ότι στο πλαίσιο του σεμιναρίου σύντομα θα ερχόταν επίσκεψη ένα κουτάβι Λαμπραντόρ. Πριν καν το δει, μας ρώτησε: «Μπορώ να το χαϊδέψω;» και εμείς της απαντήσαμε «Είναι πολύ ωραίο να χαϊδεύεις ξένα κουτάβια, δεν είναι, όμως, ακόμη πιο ωραίο να χαϊδεύεις το δικό σου;»

Σαν λουκούμι έβλεπε το κουτάβι, όταν εμφανίστηκε μπροστά της, και ήθελε να τρέξει πάνω του. Πήγαινε να το χαϊδέψει και όλοι της λέγαμε «Με προσοχή! Με προσοχή! Είναι ξένο το κουτάβι! Δεν επιτρέπεται!». Όταν το πήρε στην αγκαλιά της, της συστήσαμε το κουτάβι ως «Ελπίδα». Μας κοίταξε μπερδεμένη. Δεν είχε συνειδητοποιήσει ακόμη ότι το κουτάβι που κρατούσε στην αγκαλιά της ήταν… το δικό της κουτάβι!

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, αφού κατάφερε να συνέλθει από το σοκ, ενθουσιασμός και τρυφερότητα στόλισαν το πρόσωπό της! Είχε την καλύτερή της φίλη πλέον στην αγκαλιά της! Κούραση, πείνα, νύστα… Εξαφανίστηκαν τα πάντα και κίνησαν μαζί για το πιο όμορφο πάρτι της ζωής τους!

θερμά τους VolunΤeens για τη δωρεά και την οργάνωση της ευχής!

τους εθελοντές μας: Μπουρνάζου Δήμητρα

τους χορηγούς σε είδος: Ταπούτη Ειρήνη, Παπαχαραλάμπους, Pet Stop Sofia Franko, Weber Μαργαρίτα

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!