Η Έλενα κοίταζε συνέχεια έξω από το παράθυρο, περιμένοντας να φτάσει ο πολυπόθητος υπολογιστής! Θα ήταν τόσο μεγάλη βοήθεια για τα μαθήματά της, αλλά και μία πολύ καλή συντροφιά για εκείνη έτσι είχε εκμυστηρευτεί στις νεράιδες. Γιατί, το κορίτσι μας είναι μέσα στο σπίτι από το Μάρτιο κι έχει μεγάλη ανάγκη επικοινωνίας και παρέας.

Κι εκείνες, βέβαια, έβαλαν τα δυνατά τους για να της προσφέρουν ό,τι καλύτερο! Ένας πολύ δυνατός και γρήγορος υπολογιστής, συνοδευόμενος από όλα τα περιφερειακά της αγαπημένης της εταιρίας και φυσικά ένα γραφείο και μία καρέκλα gaming, για να απολαμβάνει μία ολοκληρωμένη εμπειρία gaming.

Στη συνεχή επικοινωνία, που είχε με τη νεράιδα της, έλεγε διαρκώς πόσο πολύ ανυπομονούσε να πάρει τον υπολογιστή. Ο αδερφός της την πείραζε, λέγοντάς της πως θα της πάρουμε έναν απλό υπολογιστή και τίποτα φοβερό. Μεταξύ μας, ούτε αυτός φανταζόταν ότι θα μπορούσαν ποτέ να αποκτήσουν «ένα τέτοιο εργαλείο»!

Με τούτα και με τ’ άλλα, η αγωνία της Έλενας εντείνονταν. Φοβόταν και τις καθυστερήσεις των μεταφορικών εταιριών, που άκουγε ότι γίνονται λόγω του lockdown.

Κι ένα βροχερό μεσημέρι, εκεί που η Έλενα είχε τελειώσει με την τηλεκπαίδευση και έπαιζε με τον αγαπημένο της γάτο, το κουδούνι χτύπησε και Ναι! Ήταν ο υπολογιστής!

Η χαρά της δεν περιγράφεται με λόγια! Άρχισε να ανοίγει με μανία τα πακέτα και να ανακαλύπτει όλα αυτά που προορίζονταν για εκείνη. Έστησαν αμέσως το γραφείο και την καρέκλα και συνέχισαν με τον υπολογιστή.

Η Έλενα, ως ένα πολύ εκφραστικό παιδί, δε σταματούσε να δείχνει τη χαρά της!

Ακόμα κι όταν άνοιγε τα υπόλοιπα δώρα που της είχαν στείλει οι νεράιδες, εκτός από τον υπολογιστή, είχε την ίδια χαρά και την ίδια ευγνωμοσύνη που οι λατρεμένες της νεράιδες την είχαν νοιαστεί τόσο πολύ…

Καλά, η τούρτα με τις αγαπημένες της γεύσεις – σοκολάτα και καραμέλα – και η πάντα ευπρόσδεκτη πίτσα, ήταν το αποκορύφωμα! Δε σταματούσε να ευχαριστεί το ξωτικό που είχε πάει και τις νεράιδες, με τις οποίες μίλησε με βιντεοκλήση, καθώς δυστυχώς δεν μπορούσαν να ήταν κοντά της.

τα Mitsis Hotels για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Φώτης Μελαμπιώτης

τους χορηγούς σε είδος: ζαχαροπλαστείο Sweet House, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)