Επιτέλους βρισκόταν μπροστά της. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης! Η ευχή της! Αυτό ήθελε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο η Ελένη. Να τον συναντήσει και να ακούσει να τραγουδάει, ΜΟΝΟ για εκείνη.

Δύο χρόνια βρίσκεται στην Αθήνα μοιράζοντας το χρόνο της ανάμεσα στο νοσοκομείο και τον ξενώνα φιλοξενίας. Μακριά από τον τόπο της, με στήριγμα τη μανούλα της.  Της λείπουν οι αδελφές της, το σχολείο, οι βόλτες και το παιχνίδι με τις φίλες της. Είχε όμως τη μουσική και τα τραγούδια του Βαγγέλη, που μέχρι τώρα άκουγε διαδικτυακά.

Μα να που τον είχε ξαφνικά  απέναντί της. Βρισκόταν εκεί μόνο για εκείνη, στον υπέροχο χώρο που είχαν φροντίσει με περίσσια αγάπη οι νεράιδες της, για την ξεχωριστή περίσταση. Μπαλόνια που σχημάτιζαν το όνομά της σε ασημί χρώμα, δώρα διάσπαρτα σε κάθε γωνιά του χώρου, μαζί με τα μπλε αστεράκια μας,  που έμοιαζαν να κλείνουν το μάτι σε  όλους, όσοι παρευρίσκονταν εκεί, μαρτυρώντας ότι κάτι μαγικό θα συνέβαινε  .

Όλα είχαν ετοιμαστεί με ευλαβική φροντίδα πριν την άφιξη της. Μια  ηλεκτρική κιθάρα  κρεμασμένη στον τοίχο και άλλη μία κλασσική περίμενε εκείνον, για να ζωντανέψει τις χορδές, κάνοντας την Ελένη να γελάσει ξανά!

Είχαμε προσπαθήσει πολύ για να της κάνουμε έκπληξη! Εκείνη όμως, είχε πιάσει διάσπαρτες κουβέντες της μαμάς της και ήταν σίγουρη ότι η έβδομη μέρα του Ιουλίου, θα της «έφερνε» αυτό που περίμενε! «Θέλω τον Βαγγέλη!» έλεγε συνέχεια… Γι’ αυτό και η είσοδός του προκάλεσε κλάματα ευτυχίας.

Μια ζεστή αγκαλιά από τη μεριά του, ήταν ότι καλύτερο για το ντροπαλό μας κορίτσι! «Αααα!!!! Ωραίο κολπάκι Ελενίτσα» είπε η νεράιδα της. «Έτσι λοιπόν; Θέλω κι εγώ αγκαλιά!» και ο Βαγγέλης δεν της χάλασε το χατίρι. Ο πάγος και η αμηχανία πήγαν περίπατο και όλοι γίναμε μια όμορφη παρέα!

Είχε την αμέριστη προσοχή του και οι ώρες πέρασαν χαλαρά, με συζήτηση, παιχνίδια, ανταλλαγή δώρων, πολλά τραγούδια και αφιερώσεις. Φεύγοντας, ο Βαγγέλης άφησε την τρισευτυχισμένη Ελένη μας με τις καλύτερες αναμνήσεις…

Ένα αναζωογονητικό αεράκι φυσούσε, καθώς εκείνη σηκώθηκε και πήρε τα μπαλόνια με τα γράμματα του ονόματός της στα χέρια της. Τα άφησε να φύγουν προς τον ουρανό… Όπως αυτά  πετούσαν ψηλά και απομακρύνονταν, έτσι και η ίδια άφηνε πίσω της προσωρινά τις δύσκολες μέρες της. Εκείνη τη στιγμή αισθανόταν πιο δυνατή από ποτέ!

θερμά τον θερμά τον ΑΝΤ1 και τις εκπομπές Το Πρωινό και Rouk Zouk για την υιοθεσία της ευχής!

τους εθελοντές μας: Αριάδνη Ζυγογιάννη, Φανή Πολίτη, Χρυσούλα Σπανού

τους χορηγούς σε είδος: Αirbnb, Ζαχαροπλαστείο Ανεμώνη

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)