«Όταν έρχεται η στιγμή να πραγματοποιηθεί η ευχή του παιδιού σου συνειδητοποιείς ότι έχει περάσει μια περίοδος που αποτελεί παρελθόν πλέον κ χαμογελάς ακόμη περισσότερο. Έτσι και σε εμάς, έφτασε η ημέρα που πραγματοποιήθηκε η ευχή της Ελένης μας. Η εμπειρία ήταν μοναδική. Η νεράιδά μας οργάνωσε τα πάντα καταπληκτικά. Σκέφτηκε ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια, για να μας κάνει να χαλαρώσουμε και να γίνουμε κ εμείς οι γονείς παιδιά μαζί με τα παιδιά μας. Η Ελένη μας το απόλαυσε αυτό το ταξίδι, επειδή ήρθε σε επαφή με ήρωες που έβλεπε μόνο στην τηλεόραση. Τους είδε από κοντά και αναβίωσε το δικό της παραμύθι που έφερε όλη την οικογένεια μας ακόμη πιο κοντά. Ευχαριστούμε το MakeAWish Ελλάδος από καρδιάς για όλη την εμπειρία, Ήταν μοναδική! Τον στόχο σας τον πετύχατε, μας προσφέρατε όμορφες στιγμές. Καλή συνέχεια στο τόσο σημαντικό έργο σας!», ήταν τα λόγια της μαμάς της Ελένης, μόλις γύρισαν στην Ελλάδα από τη Γαλλία.

Η νεράιδα Ελένη, συνονόματη με την Ελένη μας, οργάνωσε τα πάντα, για να καταφέρουν τόσο η Ελένη όσο και η οικογένειά της να αφήσουν στο παρελθόν κάθε στιγμή και ανάμνηση της δύσκολης περιόδου της ασθένειας. Κατάφεραν, λοιπόν, να «καθαρίσουν» το μυαλό τους και να ζήσουν το δικό τους παραμύθι. Από τη μία, η φαντασία της Ελένης και όλοι οι αγαπημένοι της ήρωες πήραν επιτέλους μορφή, ενώ, από την άλλη, μορφή πήραν και τα όνειρα των γονιών της που είδαν το παιδί τους να γελάει ξανά ξέγνοιαστο και ανέμελο!

Τώρα πια, σε κάθε της μάχη, μικρή ή μεγάλη, η Ελένη θα έχει σύμμαχο της όμορφες αναμνήσεις της από την Disneyland. Αναμνήσεις που θα της θυμίζουν ότι με λίγη πίστη και μαγεία, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να καταφέρει!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή της Ελένης μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aegean Airlines, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!