Εν έτη 2022, ο φανταστικός μάγος Harry Potter είναι πλέον γνωστός σε όλους μας. Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έχει δημιουργήσει το δικό της μαγικό κόσμο, όπου  μικροί και μεγάλοι «χάνονται» με το μπουν. Η Ελπίδα ζει από μικρή μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Όχι μόνο δεν έχει αφήσει τελεία για τελεία αδιάβαστη στα βιβλία, αλλά έχει δει και κάθε μία από τις 8 ταινίες τόσες φορές που έχει χάσει το μέτρημα! Αγαπημένος της χαρακτήρας; Κι όμως, δεν είναι ο Harry Potter, αλλά η πανέξυπνη και σοφή Ερμιόνη!

Η ευχή της Ελπίδας είναι μια από τις περιπτώσεις που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τι είναι αληθινό και τι όχι. Ο μαγικός αυτός κόσμος, η ίδια η μαγεία την περίμενε! Ο COVID-19 και τα lockdowns καθυστέρησαν την ευχή της. Όμως, οι περιορισμοί άρθηκαν. Τα ταξίδια ξανάρχισαν! Βλέπετε, ο μαγικός αυτός κόσμος βρισκόταν στο Λονδίνο. Η Ελπίδα μάζεψε τα πράγματά της, πήρε τα εισιτήρια στα χέρια της και έφυγε για το Ηνωμένο Βασίλειο!

Βρέθηκε μπροστά από ένα μεγάλο κτίριο. Έχει χτιστεί από τους δημιουργούς των ταινιών και στεγάζει όλα τα σκηνικά και τα «μαγικά» του φανταστικού κόσμου των μάγων. Η Ελπίδα βρέθηκε ανάμεσα σε σκηνικά που σου κόβουν την ανάσα! Εμπειρία που όμοιά της δεν υπάρχει για όλους τους φαν του Harry Potter και η Ελπίδα είναι από τους μεγαλύτερους. Σκηνικά, στολές, ραβδιά… Ολόκληρο το Hogwarts ήταν εκεί! Δεν έλειπε η παραμικρή λεπτομέρεια! Ο ενθουσιασμός της ήταν τεράστιος. Ξεκίνησε την περιπέτειά της από το πρωί και τελείωσε με το κλείσιμο των πυλών της Warner Bros. Τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της, που την έβλεπαν να ζει το όνειρό της, ήταν ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι!

Με το μαγικό της ραβδί, η Ελπίδα επέστρεψε στην Ελλάδα, χαρούμενη, περήφανη και συγκινημένη. Ίσως να μην κατάλαβε τι ήταν αληθινό και τι όχι. Ίσως να ζούσε ένα όνειρο – κυριολεκτικά και μεταφορικά. Άλλωστε, βρέθηκε σε έναν κόσμο κατειλημμένο από την ίδια τη μαγεία!

Η Ελπίδα κλήθηκε να παλέψει με τη λευχαιμία, όπως ο αγαπημένος της ήρωας έπρεπε να δώσει τις δικές του μάχες. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, όμως κατά κάποιον τρόπο, είμαστε σίγουροι ότι δεν έφυγε με άδεια χέρια από τον κόσμο του Harry Potter. Νομίζουμε ότι πήρε και λίγη μαγεία μαζί της φεύγοντας. Μαγεία που της έδωσε περισσότερη δύναμη και επιμονή για τον δικό της αγώνα!

θερμά την L’Oréal Hellas για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!